Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τρία νέα έργα της Κέρκυρας, την ώρα που Γέφυρα και Πισαετός αγνοoύνται!


Πριν από δύο μήνες (στις 28 Μαΐου) σε μια μεγαλειώδη τελετή στη Νομαρχία, ο Περιφερειάρχης κ. Γεωργαλίδης με το Νομάρχη κ. Γεωργάτο και με την παρουσία του Βουλευτή κ. Μοσχόπουλου ανακοινώθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο νέων έργων.

Της αποκατάστασης της γέφυρας De Bosset προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ και του λιμανιού του Πισσαετού, προϋπολογισμού 6.99
0.000 ευρώ.

Στην ίδια τελετή ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως «εντός των ημερών θα ενταχθεί και το έργο του Χάρακα ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ενταχθούν και μια σειρά άλλων έργων όπως το Ειδικό σχολείο Περατάτων, η ύδρευση του Αργοστολίου, ύδρευση και η αποχέτευση του Δήμου Παλικής κ.α.»


Από τότε πέρασαν δύο μήνες και όχι μόνο τα δύο έργα δεν έχουν δημοπρατηθεί, αλλά επί πλέον ενώ αγνοείται και η ένταξη των υπολοίπων έργων που ο κ. Περιφερειάρχης είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει «εντός των ημερών» ή έστω «στο αμέσως επόμενο διάστημα», ανακοινώθηκε σήμερα η ένταξη τριών λιμενικών έργων….στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά σήμερα η Περιφέρεια ανακοίνωσε τα έργα:

1.Το έργο «Λιμάνι Κέρκυρας- Προσήνεμος Μώλος» (προβλήτα κρουαζιερόπλοιων) με πίστωση τρέχοντος έτους (2010) 4.500.000 ευρώ.

2. Το έργο Τουριστικό Καταφύγιο Σκαφών Αναψυχής στη θέση «ΣΠΗΛΙΑ» με πίστωση τρέχοντος έτους (2010) 2.056.958,03 ευρώ.

3. Το έργο «Ράμπες Πρυμνοδέτησης και Η/Μ Υπήνεμου Μώλου Λιμένα Κέρκυρας» με πίστωση τρέχοντος έτους (2010) 613.131,33 ευρώ.

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»!

Κατά τα άλλα, να υποστηρίξουμε και για αιρετό Περιφερειάρχη στις εκλογές του Νοέμβρη Κερκυραίο, όπως κάποιοι θέλουν!

από http://politika-mezedakia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου