Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010


ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ,
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΙΣΗ!


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Σειρά διαψεύσεων έχουμε τις τελευταίες ημέρες από ανθρώπους που ανακοίνωσε ο τέως αντιδήμαρχος Αθηναίων Αγγ. Μοσχονάς, ότι στηρίζουν την υποψηφιότητά του.
Μέχρι τώρα, τρεις από τους 50 που ανακοίνωσε ο τέως αντιδήμαρχος Αθηναίων, δηλαδή ο Σ. Μαρκαντωνάτος, ο Χ. Γουλιμής και ο Χ. Λαζαράτος, με τηλεφωνήματά τους στην εφημερίδα μας δήλωσαν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του τέως βουλευτή Αλ. Παρίση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τους ακολουθήσουν κι άλλοι.
Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές ο Αγγ. Μοσχονάς είχε αποσπάσει την υποστήριξή τους εδώ και αρκετούς μήνες, πριν όμως οριστικοποιηθεί η πρόθεση του τέως βουλευτή Αλ. Παρίση να κατέλθει υποψήφιος για το Δήμο Κεφαλονιάς. Από στη στιγμή όμως που έγινε αυτό, το κλίμα και το σκηνικό αλλάζει άρδην, με συνέπεια αυτοί και αρκετοί άλλοι να τάσσονται ο ένας μετά τον άλλον υπέρ της υποψηφιότητας του Αλ. Παρίση.
Επίσης ερωτηματικό αναμένει ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Αν. Μαρκαντωνάτος ο οποίος ήταν παρών στη συγκέντρωση του Αλ. Παρίση, όμως φέρεται να υπογράφει την υποψηφιότητα του Θ. Μιχαλάτου, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός του δημάρχου Λειβαθούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου