Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η Ν.Σ. ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

“ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗΝ
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Παραιτήθηκε η νομαρχιακή σύμβουλος της παράταξης του νομάρχη Δ. Γεωργάτου, Όλγα Παπαδάτου, παραίτηση που έχει να κάνει με υπόθεση, η οποία διερευνάται από την Εισαγγελία Κεφαλληνίας.
Η είδηση αυτή έπεσε σαν “βόμβα” στην παράταξη της Νομαρχιακής Αρχής, η οποία δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της τελευταία και λίγον πριν μπει “λουκέτο” στο θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ενώ για το θέμα αυτό, το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας εξέδωσε ανακοίνωση, ουσιαστικά “αδειάζοντας” την πρώην νομαρχιακή σύμβουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όπως και να έχει το θέμα, θέλω να επαναλάβω ότι ο Νόμος πρέπει να εφαρμόζεται ισότιμα απέναντι σε όλους τους πολίτες όποια θέση και να κατέχουν. Καθένας είναι αποκλειστικά και ο μόνος υπεύθυνος για τις πράξεις του”.
Το πλήρες κείμενο του Γραφείου Τύπου του νομάρχη έχει ως εξής:
Σχετικά με την υπόθεση για την οποία έχει ήδη επιληφθεί η εισαγγελία Κεφαλληνίας και φέρεται εμπλεκόμενη η Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Παπαδάτου Όλγα ο Νομάρχης κος Διονύσης Γεωργάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από μια πρώτη διερεύνηση που πραγματοποίησα, ζήτησα την παραίτηση της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Όλγας Παπαδάτου την οποία και κατέθεσε την Πέμπτη 8/7/2010. Αποδεχόμενος την παραίτηση έστειλα σχετικό έγγραφο στον Περιφερειάρχη κο Γεωργαλίδη για τις δικές του ενέργειες. Επειδή η υπόθεση διερευνάται ακόμη από την εισαγγελέα, δεν κάνω άλλα σχόλια.
Όπως και να έχει το θέμα, θέλω να επαναλάβω ότι ο Νόμος πρέπει να εφαρμόζεται ισότιμα απέναντι σε όλους τους πολίτες όποια θέση και να κατέχουν. Καθένας είναι αποκλειστικά και ο μόνος υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Τη θέση που κενώθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο θα καταλάβει η επιλαχούσα του ψηφοδελτίου κα Ιφιγένεια Γεωργοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου