Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο συνδυασμός «ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» θα διεκδικήσει αυτοδύναμα, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, το νέο Δήμο Κεφαλονιάς.
(από kefaloniaphotonews)
Την Τετάρτη 14-07-2010 συγκλήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Λειβαθούς κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου η ολομέλεια των συμβούλων της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λειβαθούς, αποτελούμενη από τους Ζησιμάτου – Λαμπράκη Αικατερίνη, Ευαγγελάτο Ευάγγελο, Μιχαλάτο Δημήτριο, Πουσναρά Παναγή, Μαρκαντωνάτο Ανδρέα, Μαγουλά Παναγή, Χαρτουλιάρη Γεράσιμο, Μπαλή Βασιλική και απεφασίσθηκε ομόφωνα:
Α) Η ανεξάρτητη παράταξη με την επικαιροποιημένη ονομασία «ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» να διεκδικήσει αυτοδύναμα, στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το νέο Δήμο Κεφαλονιάς.
Β) Ο επικεφαλής της παράταξης Δήμαρχος Λειβαθούς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος εξουσιοδοτείται όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες διαβούλευσης και διαλόγου με τους πολίτες, που δέχονται να υπηρετήσουν με αρχές την Αυτοδιοίκηση, για τη δημιουργία εκλογικού συνδυασμού σε μια πλατιά και ενωτική συμμαχία.
Ενός συνδυασμού αποτελούμενου από ανθρώπους 1) που να είναι ωφέλιμοι στον τόπο 2) να δίνουν στην τοπική πολιτική και όχι να παίρνουν 3) απαλλαγμένους από κάθε λογής εξάρτηση 4) ικανούς και κοινωνικά αλληλέγγυους, ιδιαίτερα σήμερα στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης και των αδιεξόδων που αυτή οδηγεί 5) έμπειρους αυτοδιοικητικά αλλά και νέους με όραμα.
Η συνεκτική ύλη όλων των παραπάνω θα είναι η ευημερία, η επίλυση των προβλημάτων, η ελπίδα και η διαμόρφωση προϋποθέσεων ανάπτυξης και ευκαιριών προόδου για το νέο Δήμο.
Γ) Καλεί τον Κεφαλλονίτικο λαό να εμπιστευτεί και να στελεχώσει την παράταξη της «ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» ώστε να γίνει ο φορέας της λαϊκής πολιτικής εντολής για ένα Δήμο που θα ενώνει τις τοπικές κοινωνίες του νησιού μας, σεβόμενος την πολυμορφία, την ιδιαιτερότητα και την ιστορική τους πορεία. Ένα Δήμο ισχυρό, κοινωνικά ευαίσθητο με προοπτικές ανάπτυξης.

Στον αγώνα αυτό χρειαζόμαστε όλοι.

Για την ολομέλεια των συμβούλων
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου