Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Κατσαρός ήθελε ...αντιπεριφερειαρχία!
(από kefaloniagate)
Γι’ αυτό απέσυρε τη στήριξη στον Φόρτε

Εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Κέρκυρας κ. Βασίλης Κατσαρός και παλιό στέλεχος του ΠΑΣOΚ στο νησί, είχε κάνει δήλωση στήριξης του κ. Μάκη Φόρτε για την Περιφέρεια.
Με νέα δήλωση του ο κ. Κατσαρός και αφού δηλώνει πως «η προσπάθεια αυτή δεν εξελίχθηκε όπως αναμένονταν, διαψεύδοντας τις προσδοκίες μου» καταλήγει πως «μετά την εξέλιξη αυτή είμαι υποχρεωμένος να αποσύρω την στήριξη μου στην υποψηφιότητα του Γεράσιμου Φόρτε για την περιφέρεια των Ιονίων».
Η νέα δήλωση Κατσαρού φαίνεται αρκετά περίεργη, αφού μέσα σε 10-15 ημέρες απέσυρε μια στήριξη που είχε γίνει με αρκετό ενθουσιασμό, δίχως μάλιστα να δίνει σαφείς εξηγήσεις.
Ρωτήσαμε τον ίδιο τον κ. Φόρτε αλλά αρνήθηκε τον οποιοδήποτε σχολιασμό. Έτσι καταφύγαμε στις δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Κέρκυρα.
Προχθές λοιπόν βράδυ σε κερκυραϊκό κανάλι ο κ. Κατσαρός ευθέως ρωτήθηκε μήπως οι λόγοι που τον οδήγησαν να αποσύρει την στήριξη του στο Μάκη Φόρτε ήταν πως «δεν του δόθηκε από το Φόρτε η αντιπεριφερειαρχία της Κέρκυρας»!
Η αμηχανία στην απάντηση Κατσαρού και το γεγονός ότι «μάσησε τα λόγια του», ήταν, σύμφωνα με δημοσιογραφικούς κύκλους της Κέρκυρας, η ομολογία για την ξαφνική απόσυρση της στήριξης.
Αν είναι έτσι τα πράγματα (στην Κέρκυρα θεωρείται σχεδόν σίγουρο) τότε ξεκινάει καλά ο κ. Φόρτες, γιατί αλλοίμονο και αν από τώρα άρχιζε ...να μοιράζει πόστα.
Η δήλωση του κ. Κατσαρού έχει ως εξής:
Με προηγούμενη δήλωση μου είχα ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Φόρτε για την εκλογή του στην ΠΙΝ, εκτιμώντας ότι επρόκειτο για ένα νέο εγχείρημα πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις που θα μπορούσε να διαχειριστεί επαρκώς ζητήματα που έχουν να κάνουν με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Είχα πειστεί και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας υγιής πυρήνας ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, αποστασιοποιημένος από κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες.
Δυστυχώς όμως η προσπάθεια αυτή δεν εξελίχθηκε όπως αναμένονταν, διαψεύδοντας τις προσδοκίες μου.
Μετά την εξέλιξη αυτή είμαι υποχρεωμένος να αποσύρω την στήριξη μου στην υποψηφιότητα του Γεράσιμου Φόρτε για την περιφέρεια των Ιονίων.
Εφημερίδα Ημερήσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου