Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πυρήνας Στήριξης της Υποψηφιότητας Μανωλάτου
(από kefaloniagate)

13 Κεφαλονίτες δημιουργούν πυρήνα στήριξης
της υποψηφιότητας του Γαβριήλ Μανωλάτου

Η μεταρρύθμιση «Καλλικράτης» είναι πλέον πραγματικότητα. Παρά τις έντονες αντιρρήσεις που υπήρξαν, ο διοικητικός χάρτης της Κεφαλλονιάς μας αλλάζει ριζικά. Εμείς σαν υπεύθυνοι πολίτες, που είμαστε δεμένοι με τον Τόπο μας, που αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας στην παρούσα συγκυρία με τις οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις, θα πρέπει να πάμε στις κάλπες με σύνεση και σωφροσύνη. Καλούμαστε να υποστηρίξουμε τον «άξιο και ικανό» εκείνον που θα θέσει τις βάσεις και τους πυλώνες της ανάπτυξης και ανάδειξης του Τόπου μας. Θα πρέπει να αναδείξουμε Δήμαρχο Κεφαλλονιάς αυτόν που είναι έξω από τις προηγούμενες πρακτικές, τα μικροσυμφέροντα και τις ειλημμένες υποχρεώσεις. Θα πρέπει να εκλέξουμε για Δήμαρχό μας αυτόν που μπορεί να δρομολογήσει μια αναπτυξιακή τροχιά της Κεφαλλονιάς μας σύμφωνα με τις προσδοκίες των συμπολιτών μας και να θέσει τον δήμο στην υπηρεσία του πολίτη.
Από τους μέχρι σήμερα υποψήφιους δημάρχους, μόνο ο Γαβριήλ Μανωλάτος παρουσίασε με σαφήνεια τις θέσεις του και τις βασικές αρχές του μέσα από την «Πολιτική του Διακήρυξη» που δημοσιεύθηκε στον κεφαλλονίτικο και τον αθηναϊκό τύπο.
Εμείς, οι υπογράφοντες, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Μανωλάτου και συνυπογράφουμε την Πολιτική του Διακήρυξη. Συγκροτούμε «Πυρήνα» για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Μανωλάτου και τη διάδοση των θέσεών του και της Πολιτικής του Διακήρυξης. Μόνο ο συμπολίτης μας Γαβριήλ Μανωλάτος αναφέρεται με σαφήνεια και χωρίς υπεκφυγές για στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης και ανάδειξης της Κεφαλλονιάς σε συνδυασμό με την προστασία του ιστορικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού πλούτου της Κεφαλλονιάς και για σεβασμό στον πολίτη και τους νέους της Κεφαλλονιάς μας.
Σαν «Πυρήνας Στήριξης» της υποψηφιότητας Μανωλάτου «καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την Κίνηση Μανωλάτου και να ενθαρρύνουν αυτούς που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον Τόπο μας. Θα πρέπει να αναδείξουμε τους άξιους και ικανούς, αυτούς που έχουν θέληση, τόλμη και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον Τόπο μας. Η Κεφαλλονιάς μας το αξίζει, οι Κεφαλλονίτες το θέλουν και το μπορούν». Εμπιστευόμαστε τον Γαβριήλ Μανωλάτο. Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του.
-Αναλυτής Γιάννης τραπεζικός (τ. διευθυντής).
-Αντωνάτος Κυριάκος, κινηματογραφιστής.
-Αντωνάτου Χρύσα, Εκπαιδευτικός ειδικής ανωγής.
-Αρτελάρης Γιώργος, επαγγελματίας.
-Βαγγελάτος Ανδρέας, οικονομολόγος, πρόεδρος ομοσπονδίας σχολών αμερικανικής παροικίας.
-Βαγγελάτος Ζήσης, οικονομολόγος, διδάσκων συνεργάτης ΤΕΙ.
-Γαβριελάτος Βαγγέλης, οικονομολόγος, ανώτερος εφοριακός.
-Γρηγοράτου Τασία, επαγγελματίας.
-Δελαπόρτας Μάκης, Επιχειρηματίας.
-Ζερβός Θωμάς τ. πρόεδρος των απανταχού Σαμικών.
- Καβαλλιεράτος Τάσος, τουριστικές επιχειρήσεις.
- Κωνσταντάτος Γρηγόρης, οικονομολόγος.
-Ματιάτος Σπύρος, δημοσιογράφος.

Για την επικοινωνία σας: 2674022058, 6936080055, email: gamanol@teiath.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου