Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αυτή ειναι η ορθή απομαγνητοφώνηση κύριε Νομάρχη..
(από kefaloniapress)
Αυτή ειναι η σωστή απομαγνητοφώνηση κύριε Νομάρχη. Τα κόκκινα τα .. αυτο-λογοκρίνατε στο κείμενο που στείλατε στα media;;;Κάνουμε λάθος;;

Ερ.: Πως βλέπετε γενικότερα τον έντυπο τύπο στο Νησί μας;

Απ.: «Για κλάματα (ακολουθεί γέλιο). Για όσους με γνωρίζουν από καιρό, δεν κρύβω τα λόγια μου, γενικά με ενοχλεί η χαμηλή ποιότητα οπουδήποτε κι αν είναι αυτή, με ενοχλεί όταν δεν τηρούνται κάποια ελάχιστα μιας δεοντολογίας οπουδήποτε και αν είναι αυτή η δεοντολογία και σε αυτή την περίπτωση δεν έχω κανένα λόγο ούτε τα λόγια μου να κρύψω ούτε να γλείψω κανέναν ,κανέναν δεν έχω ανάγκη, ούτως ή άλλως πάντοτε οι σχέσεις μου με τον τύπο ήταν κακές ευτυχώς, γιατί όταν βλέπετε ανθρώπους έτσι να τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά με τον τύπο συνεχώς κάτι κρύβεται από πίσω .»

Οι επόμενες παράγραφοι είναι διάσπαρτες μέσα στη συνέντευξη

«…ξέρεται τσόφλια υπάρχουν παντού και στην Πολιτική και στην Δημοσιογραφία και στην κοινωνία ,υπάρχουν παντού και δεν συνηθίζω να δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα σε τσόφλια , ένα τσόφλι παραδείγματος χάρη για να ανοίξω μια παρένθεση έχει γράψει επανηλειμένως ότι ο Γεωργάτος στις δυο τετραετίες έχει πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ. Ουδέν ψευδέστερο , είναι λιγότερο από το 1/3 και θα πρέπει να υπενθυμίσω σε αυτό το τσόφλι το Δημοσιογραφικό ότι στην πρώτη μου τετραετία ως γιατρός έπαιρνα 300.000 δρχ. περισσότερο από ότι έπαιρνα ως Νομάρχης

«…είναι ντροπή για έναν τόπο που έχει τέτοια ιστορία στον έντυπο τύπο να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.»

«…με το απλά να αναφέρεις σε δέκα είκοσι σελίδες κάποια δελτία τύπου που στέλνουνε κάποιοι και από εκεί και πέρα όλη η εφημερίδα να είναι ένα παιχνιδάκι και μάλιστα αισχρού τύπου δεν λέγεσαι εφημερίδα , δεν είσαι εφημερίδα και δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Η κοινωνία μας έχει μια μεγάλη ανάγκη από μέσα μαζικής ενημέρωσης η οποία είναι αξιοπρεπή και η αξιοπρέπεια δεν σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις το μέρος οποιουδήποτε αλλά δεν θα πρέπει να διαστρεβλώνεις γεγονότα δεν θα πρέπει να κατασκευάζεις γεγονότα πράγμα το οποίο το βλέπουμε κατά συρροή. Αυτό είναι ένα αίσχος το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να εκλείψει από την Δημοσιογραφία την Κεφαλλονίτικη »

«… Καλλιεργείται ένα κλίμα απαξίωσης της Πολιτικής από εφημερίδες, ιστορίες κ.λ.π απαξίωσης της πολιτικής προκειμένου να ευνοηθούν κάποιες υποψηφιότητες που είναι γνωστό ότι είναι απαξιωμένες ,τα πρόσωπα είναι απαξιωμένα βεβαίως και τα πρόσωπα κάνουν την πολιτική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου