Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010


“Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ”
“ΟΧΙ” ΤΟΥ “ΡΕΓΓΙΝΑ”
ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Μπορεί η Ιπποκράτους να εξέδωσε εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία η επιλογή των υποψηφίων δημάρχων του Κινήματος θα γίνει με προκριματικές εκλογές, σύμφωνα με την διαδικασία, πλην όμως το τοπικό ΠΑΣΟΚ, με σημερινή ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε προκριματικές εκλογές, αλλά η επιλογή του υποψηφίου δημάρχου θα γίνει από την Επιτροπή Ανάδειξης, με βάση την διαβούλευση που έχει προηγηθεί.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η εγκύκλιος του γραμματέα του Κινήματος Σ. Ξυνίδη ισχύει για εκείνες τις περιοχές όπου έχουν ζητηθεί προκριματικές εκλογές, ενώ για την Κεφαλονιά, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ.
Είναι φανερό ότι το “Ρεγγίνα” φοβάται “όπως ο διάολος το λιβάνι” την διεξαγωγή εσωκομματικών διαδικασιών, διότι πολλοί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα οξύνει ακόμη περισσότερο την ένταση μεταξύ των δυο αντιμαχόμενων πλευρών που στηρίζουν τον Γ. Τσιλιμιδό και τον Μ. Κοτσιλίνη, γι' αυτό και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.
Υπάρχουν κάποιοι δε που εκτιμούν ότι η τελική επιλογή του υποψηφίου θα γίνει όσο το δυνατόν αργότερα, προκειμένου η πλευρά που θα μείνει εκτός να μην έχει τον απαιτούμενο χρόνο να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου