Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

“ΒΑΡΕΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ” ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ-ΦΟΡΤΕ
ΜΕΣΩ ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Το “καμπανάκι” της διάλυσης ηχεί πλέον δυνατά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Σαν να μην έφτανε το ζήτημα που ανέκυψε με την επιστολή του γραμματέα της Τ.Ο. Παλικής Π. Βλάχου κατά του τέως δημάρχου Αργοστολίου Γ. Φόρτε, ήρθε χθες να προκύψει μια σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ του νομάρχη Δ. Γεωργάτου και του τέως δημάρχου Αργοστολίου Γ. Φόρτε μέσω ερτζιανών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νομάρχης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη κατηγόρησε ευθέως τον Γ. Φόρτε για συνομιλίες με τη δεξιά παράταξη για το θέμα του αιρετού περιφερειάρχη, αναφέροντας παράλληλα τα ονόματα του τέως βουλευτή του Νομού Αλ. Παρίση και του μέλους της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων της Ρηγίλλης Β. Μιχαλολιάκου.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Γ. Φόρτε, ο οποίος μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης, κατηγόρησε τον νομάρχη λέγοντας ότι δεν μπορεί να μιλάει “κάποιος που το σπίτι του είναι γυάλινο”, τον κατηγόρησε για συμμετοχή στην κίνηση των δημάρχων της Κέρκυρας χωρίς την έγκριση του κόμματος, ενώ ανέφερε ένα άγνωστο σε πολλούς περιστατικό ότι δηλαδή συναντήθηκε με τον νομάρχη εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αιρετής Περιφέρειας, και ακόμα περιμένει την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου