Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
“ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”
ΜΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΡΙΣΗ


Γράφει ο Μπ.Παπαδόπουλος

Το όνομα του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει τον Δήμο Κεφαλονιάς, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέκος Παρίσης. Με δελτίο τύπου γνωστοποιεί ότι το όνομα θα είναι “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”.
Αιτιολογώντας την επιλογή του αυτή ο Α. Παρίσης τονίζει:
1. Η “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” συμβολίζει την ισχυρή πολιτική πορεία του υποψηφίου Δημάρχου, που επί θητείας του στο βουλευτικό αξίωμα, η Κεφαλονιά δέχθηκε τους περισσότερους πόρους που έχουν δοθεί ποτέ.
2. Η “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” αποτελεί τον στρατηγικό στόχο του ίδιου και του συνδυασμού του, με την δέσμευση ότι στο τέλος της δημαρχιακής του θητείας, η “Ισχυρή Κεφαλονιά” θα αποτελεί μία πραγματικότητα σε όλους τους τομείς.
Ολόκληρο το κείμενο του δελτίου τύπου έχει ως εξής:
Με το παρόν δελτίου τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρος Παρίσης ανακοινώνει την ονομασία του δημοτικού Συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
«Ισχυρή Κεφαλονιά» θα είναι το όνομα του συνδυασμού και προέκυψε έπειτα από συνταίριασμα τόσο της πολιτικής πορείας του επικεφαλής κ. Παρίση και της προσφοράς του στον τόπο, όσο και του στρατηγικού στόχου της νέας δημοτικής αρχής που θα αναδειχθεί μετά τη νικηφόρο πορεία του συνδυασμού.
1) Η ονομασία του συνδυασμού «Ισχυρή Κεφαλονιά» συμβολίζει την ισχυρή πολιτική πορεία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παρίση και την ισχυροποίηση του νησιού μας, καθώς επί της διετούς θητείας του ως Βουλευτή, η Κεφαλονιά δέχθηκε τους περισσότερους πόρους που έχουν δοθεί ποτέ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη βουλευτική θητεία. Αυτό το γεγονός έχει αναγνωρισθεί από κάθε Κεφαλλονίτη και κάθε Κεφαλλονίτισσα και καταδεικνύει την αποτελεσματική εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας από τον κ. Παρίση έναντι ενός αθηνοκεντρικού κράτους.
2) Η «Ισχυρή Κεφαλονιά» αποτελεί το στρατηγικό στόχο του δημοτικού συνδυασμού που θα ηγηθεί του ενιαίου Δήμου, εν μέσω μίας επίπονης και αβέβαιης για τους πολίτες περιόδου, όπου ολόκληρη η χώρα στενάζει κάτω από τις ανεύθυνες επιλογές μιας στείρας κυβέρνησης. Αφενός, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η Κεφαλονιά αξίζει και δικαιούται να κατέχει εξέχουσα θέση μέσω της ισχυροποίησης όλων των παραγωγικών δυνάμεων που συνθέτουν το οικονομικό κύκλωμα του νησιού. Αφετέρου, μείζονος σημασίας είναι η ενδυνάμωση και η συνοχή του κοινωνικού ιστού της Κεφαλονιάς που θα διασφαλίζουν την κοινωνική ευημερία και την κοινωνική αλληλεγγύη των άξιων ανθρώπων της.
Η παρουσία του Αλέξανδρου Παρίση στο δημοτικό αξίωμα είναι δέσμευση ότι στο τέλος της νέας του θητείας η «Ισχυρή Κεφαλονιά» θα αποτελεί μια πραγματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου.
Έχει ήδη αρχίσει η δυναμική πορεία
για μια ισχυρή Κεφαλονιά, για μια ισχυρή οικονομία, για μια ισχυρή κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου