Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Το κύκνειο άσμα του Λουδοβίκου
Από Εφημερίδα Ημερήσιος(kefaloniagate)

Ατύχησε το λιγότερο ο Νομάρχης Διονύσης Γεωεργάτος με την συνέντευξη του στα ερτζιανά. Το μόνο που πέτυχε είναι ότι, για ακόμη μια φορά, απέδειξε τον άκρατο δεσποτισμό του και την απύθμενη αλαζονεία του.

Πάνω όμως απ΄όλα αποδείχθηκε άδικος απέναντι στα ΜΜΕ τα οποία "τσουβάλιασε" συλλήβδην, χαρακτηρίζοντας τα ..... "τσόφλια".

Αυτά τα "τσόφλια" όμως είναι αυτά που καλεί συνέχεια στις συνεντεύξεις του, την ώρα που θέλει να αναπτύξει τις διάφορες ..... θεωρίες του και να πλασσάρει την .... αφεντομουτσουνάρα του. Εκείνη την ώρα είναι χρήσιμα και τα .... κανακεύει.

Δεν ξέρεις να χειριστείς θέματα δημοσιότητας Διονύση Γεωργάτε, γι αυτό κάθε τόσο παίρνεις τον ανεμιστήρα σου και ρίχνεις λάσπη παντού. Χθες οι συντρόφοι σου, ο Καλαφάτης, ο Φόρτες ήταν για σένα .... "μούχλες". Έτσι ακριβώς. Σήμερα όλοι οι δημοσιογράφοι είναι για σένα "τσόφλια". Έτσι ακριβώς.

Εμείς θεωρούμε τιμή μας να μας λέει "τσόφλια" ένας αποτυχημένος, παταγωδώς, Νομάρχης. Γιατί αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, εκτός από αποτυχημένος, είναι και ανίδεος. δεν έχει την δύναμη να κρίνει, να πεί την αλήθεια. Δεν έχει λεβεντιά απάνω του.

Δείχνει ότι είναι ένας βολεμένος της εξουσίας που νιώθει .... Λουδοβίκος και όλα γύρω του τον πειράζουνε. Τον ενοχλούνε.

Κρίμα, Διονύση Γεωργάτε. Απέδειξες ακόμα και μέσα στο μακρόσυρτο κύκνειο άσμα σου, ότι στην θλιβερή οκταετία σου ήθελες εφημερίδες-φυτά. Εφημερίδες που να κοιμούνται μαζί σου, στον .... μακάρειο ύπνο σου. Και εσύ .... ευτυχισμένος να βλέπεις δημοσιευμένα τα δελτία του με τις ανορθογραφίες και τις ασυνταξίες, χωρίς καμιά παρέμβαση, χωρίς καμιά κριτική.....

Όμως δυστυχώς για σένα ο "Ημερήσιος", όπως και άλλα ΜΜΕ, δεν είναι αυτά που προσδοκούσες..... Γιατί υπάρχουνε και δημοσιογράφοι που ξέρουν να τιμάνε την αποστολή τους.

του Χρήστου Παπαδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου