Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Pιγκ! Tους "χώρισε" ο "διαιτητής" Γνήσιος. Aγριος καβγάς Φόρτε και Nικόλα στο PREMIER

O δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης εκτέλεσε προχθές χρέη ...διαιτητή μποξ και κατάφερε να μην πάρει διαστάσεις η λεκτική σύγκρουση που έλαβε χώραν στο PREMIER, μεταξύ του περιφερειακού συμβούλου και τ. δήμαρχου κ. Μάκη Φόρτε και του τ. προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκου Βαλλιανάτου.

Η πολιτική διαμάχη, μεταξύ των κ.κ. Φόρτε και Βαλλιανάτου έχει φουντώσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά τον έλεγχο που ζήτησαν ο περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής για έλεγχο στη “Νομαρχία Γεωργάτου”, τον οποίο ο κ. Βαλλιανάτος “χρεώνει” στον κ. Φόρτε.

Το περιστατικό του PREMIER για το οποίο “βουϊζει” ήδη ο τόπος, συνέβη ως εξής:

O δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης είχε πάει γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής στο PREMIER για να πιεί καφέ, γιατί λίγο αργότερα θα αναχωρούσε για τον Κούταβο όπου θα γινόταν ο “εθελοντικός καθαρισμός” που είχε προγραμματίσει ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Ματιάτος. Στο τραπέζι του δήμαρχου, πριν αναχωρήσει για τον Κούταβο, έφθασε ο κ. Μάκης Φόρτες κι’ έπιασαν συζήτηση.

Σε διπλανό τραπέζι καθότανε ο κ. Βαλλιανάτος με παρέα, οπότε κάποια στιγμή ο κ. Βαλλιανάτος πέταξε μιά σπόντα, λέγοντας ...«να δεις που τώρα θέλουνε να μας βγάλουνε και κλέφτες», υπονοώντας, προφανώς, τον έλεγχο που θα γίνει στη Νομαρχία.

Με τη φράση αυτή πήρε φωτιά ο κ. Φόρτες και τα αίματα άναψαν. Επακολούθησε άγρια λεκτική σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι δεν ήρθαν στα χέρια λόγω της ...πληθωρικής διάστασης του ...“διαιτητή Γνήσιου”, ο οποίος δεν τους άφησε περιθώρια για ...μποξ.

Στη συνέχεια ο κ. Βαλλιανάτος αποχώρησε μέσω Πλατείας, ενώ ο κ. Παρίσης συγκρατούσε τον πνέοντα μένεα κ. Φόρτε, ώστε να μην πάει προς τα εκεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον “Η” ο κ. Βαλλιανάτος, δήλωσε:

«Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να θίξω την προσωπικότητα του κ. Μάκη Φόρτε. O διάλογός μας, ήταν έντονος, αλλά πολιτικός. Ηταν μιά άτυχής στιγμή, που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου