Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ν. ΑΝΟΥΣΑΚΗ Ο Ν. ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ...
ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ!

Τον δρόμο της εθελούσιας εξόδου του από τον συνδυασμό της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” στο δημοτικό συμβούλιο επέλεξε ο Νέστορας Βεντούρας, ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δ/Σ ανακοίνωσε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί.
Έτσι κι αλλιώς το κλίμα για τον κ. Βεντούρα ήταν πολύ βαρύ στους κόλπους του συνδυασμού της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και πολλοί πίστευαν ότι ήταν θέμα χρόνου η διαγραφή του καθώς αρκετοί τα τελευταία 24ωρα εισηγούνταν κάτι τέτοιο στον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.
Με το φάσμα της διαγραφής του λοιπόν, να κρέμεται ως “δαμόκλειος σπάθη” πάνω από το κεφάλι του, ο κ. Βεντούρας πήρε την απόφαση να φύγει μόνος του...
Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ. Βεντούρα έχει ως εξής:
Kε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς
Σας κοινοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον συνδυασμό « ισχυρή Κεφαλονιά» στον οποίο και συμμετείχα επειδή στηριζόταν από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι πλέον κατανοητό από όλους ότι είναι αδύνατο να συμπορευθώ με τους στόχους,τον τρόπο άσκησης της εξουσίας και την συμπεριφορά του κ.Δημάρχου.Μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμένα τον πολιτικό του κατήφορο.
Με την βεβαιότητα ότι με τον κ.Παρίση αν και ανήκουμε στην ίδια δημοτική παράταξη (μέχρι χθές),ζούμε σε δύο διαφορετικούς «κόσμους»,σας κάνω γνωστό ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της Κεφαλονιάς ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και ως θιασώτης του Δικού μου « Κόσμου ».
Με τιμή
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς
Νέστωρ Φ.Χ. Βεντούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου