Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

“Oι μάσκες έπεσαν”, λέει η “ΚΡΑΝΗ”

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου “Η Κράνη”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο κύβος ερρίφθη!
Οι μάσκες έπεσαν και μάλιστα κάνοντας ηχηρό κρότο!
Το πανέμορφο αυτό « μωσαϊκό » , που δημιουργούσε η μικρομεσαία αστική τάξη εργαζομένων και επιχειρηματιών εμπόρων , οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε οριστικό τέλος εποχής. Αφού μας μέτρησαν τις εξαιρετικά μεγάλες αντοχές μας , έστησαν την παγίδα και δυστυχώς, είδαμε το τυρί και δεν είδαμε την φάκα. Είναι συγκλονιστικό πως μας αποκοίμισαν σταδιακά και συστηματικά μέσα σε ένα φαύλο και τελικά πλαστό δημοκρατικό πολίτευμα, που από την μεταπολίτευση και μετά, μεθοδευμένα , εξελίχθηκε σε μια κομματική διπολική οικογενειοκρατία με αυλή και αυλικούς , που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να νέμεται την εξουσία και τον πλούτο της χώρας. Αυτοί μέσα στο σύστημα δημιουργούσαν μηχανισμούς εξουσίας, που κυβερνούσαν τον τόπο, όχι για το καλό της Ελλάδας ,αλλά για το καλό το δικό τους, συντηρώντας σε βάρος όλων μας την σπατάλη, την διαφθορά και την πελατειακή εκλογική σχέση, που ενοχοποιούσε τους βολεμένους και κατέστρεφε τους υπόλοιπους.
Αυτοί, όλοι τους , μας χρέωναν με δανεικά, αλόγιστα ,και σπάταλα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα.
Διέλυσαν την αξιόπιστη και απλή φορολόγηση ,γιατί δεν ήθελαν, καθαρές συναλλαγές χωρίς απλωμένα χέρια.
Διέλυσαν την ξεκάθαρα ελληνική κοινωνία μας , με τη λαθρομετανάστευση και την συστηματική αλλοίωση του πληθυσμού , γιατί δεν ήθελαν την ιδιαίτερα μοναδική κουλτούρα της.
Διέλυσαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, επενδύοντας σε « χάρτινα» χρηματιστήρια και ρημάζοντας τα γερατειά μας .
Διέλυσαν το εμπόριο για να μην έχουμε αξία σε νέους επενδυτές.
Διέλυσαν τον τόπο χωρίς τιμωρία για τους υπαίτιους!
Οι μάσκες έπεσαν και όλοι αυτοί « γυμνοί» μπροστά μας, χάνουν χρόνο και χρήμα . Πουλώντας την εθνική μα περιουσία, την εθνική μας κληρονομιά , αλλά και προφανώς την εθνική μας κυριαρχία, για την οποία κάποιοι ήρωες με αυτοθυσία, έδωσαν το αίμα και την ζωή τους.
Σημαντικά μας αποδυναμώνουν και μας εξοντώνουν, γεμίζοντας όλους μας με χρέη και υποχρεώσεις, αξεπέραστες πλέον όχι μόνο σαν επιχειρήσεις , αλλά και σαν πολίτες ,ώστε κάτω από το βάρος αυτό να μην υπάρχει αντίσταση.
Να ντρέπεσαι να μην πεις ότι χρωστάς στην εφορία και στο ΙΚΑ.
Να ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις πληρώσει το ρεύμα.
Να ντρέπεσαι να πεις ότι η κλητήρες αλωνίζουν την πόρτα σου.
Να ντρέπεσαι να πεις στα παιδιά σου ότι απέτυχες σαν έμπορος.
Όμως , ούτε πρέπει να ντρεπόμαστε για τίποτα , ούτε αποτύχαμε σε τίποτα. Πρέπει να σηκωθούμε δυναμικά και να σταθούμε στα πόδια μας, με θάρρος και ειλικρίνεια μπροστά στους συνεργάτες μας , στις οικογένειες μας και σε όλους όσοι απαρτίζουμε την ελληνική κοινωνία . Γιατί εμείς δεν κάναμε λάθος και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά . Πρέπει να σηκωθούμε δυναμικά και να πούμε όχι στους πολιτικούς και σε όλους όσοι ακουμπάνε και εξυπηρετούν το σύστημα, διαλύοντας τον τόπο, υποθηκεύοντας το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί εμείς οι νοικοκυραίοι έμποροι και επιχειρηματίες ούτε μαζί τα φάγαμε ούτε ντρεπόμαστε γι΄ αυτά που καταφέραμε.
Γιατί την Ελλάδα εμείς τη σηκώσαμε και την σηκώνουμε σαν κοινωνία, ενώ οι φοροφυγάδες και τα κυκλώματα της διαφθοράς και του παραεμπορίου είναι αυτοί που είναι απέναντί μας και θέλουν να μας εξαφανίσουν.
Έχουμε ξεκινήσει την αντίσταση και συνεχίζουμε.
Θα ξεκινήσουμε ένα μεγάλο και μακρύ αγώνα , για την σωτηρία της ελληνικής κοινωνίας και τις επιχειρηματικότητας . Σας καλούμε όλους μαζί γιατί όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μπορούμε να σώσουμε τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου