Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» Ο Μ. ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ”
ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Την απόλυτη επιβεβαίωση της πολιτικής του Δήμου Κεφαλλονιάς στο θέμα των παραλιών, συνιστά η προχθεσινή διαδικασία της δημοπρασίας, όπου οι παραλίες του Δήμου βρήκαν ανάδοχους και μάλιστα σε τιμές πολύ υψηλότερες από τις τιμές εκκίνησης.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κεφαλλονιάς “βάλλει” κατά του Μάρκου Κοτσιλίνη και της παράταξης της “Νέας Εποχής” λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “βούλιαξαν στις παραλίες της Κεφαλλονιάς”
Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου έχει ως εξής:
Χθες Πέμπτη 9/6/2011 δημοπρατήθηκαν οι παραλίες του νησιού μας σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοπρασιών στο δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» στο Αργοστόλι.
Με την ανωτέρω διαδικασία έληξε το πολυσυζητημένο πρόβλημα καθώς οι δημοπρασίες αλλά και οι απευθείας παραχωρήσεις με βάση το Νόμο 2971/2001 που έγιναν, έκλεισαν έναν κύκλο που ήταν απαραίτητος για να εναρμονιστεί το σύστημα των παραλιών με το νέο νομικό πλαίσιο και την νομιμότητα.
Ωστόσο, οι χθεσινές διαδικασίες των δημοπρασιών απέδειξαν περίτρανα ότι τα όσα για λόγους λαϊκισμού και στείρας αντιπολίτευσης ισχυριζόταν ένα μήνα τώρα η παράταξη της «Νέας Εποχής» του Μ. Κοτσιλίνη, έπεσαν στο κενό κυριολεκτικά.
Παρά το ότι έλεγαν, λοιπόν, ότι οι δημοπρασίες ξεκινούν με υψηλές τιμές εκκίνησης, εν τούτοις βρεθήκαμε μπροστά στο γεγονός να επιτευχθούν πολύ μεγαλύτερα ποσά από τις τιμές της εκκίνησης, γεγονός που αποδεικνύει την σωστή θέση και πρόταση της Δημοτικής Αρχής για αυτές.
Παράλληλα αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι όσα μέχρι σήμερα ισχυριζόταν ο Μάρκος Κοτσιλίνης, ήταν ένας φτηνός λαϊκισμός χωρίς υπόβαθρο και σοβαρή εκτίμηση, ενώ οι μέχρι σήμερα στάση του στο θέμα αυτό επιβεβαίωσε την παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και έτσι η λογική της «Νέας Εποχής» «βούλιαξε στα καταγάλανα νερά των παραλιών μας».
Τέλος, να πούμε ότι μπορεί να υπήρξε καθυστέρηση αλλά πλέον στις παραλίες μας με Δήμαρχο τον Αλ. Παρίση βασιλεύει η νομιμότητα που μέχρι σήμερα ήταν το μεγάλο ζητούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου