Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ


“ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ”
Η ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΚΕΡΗ

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται η Σοφία Λουκέρη, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να έχει εξασφαλίσει μία θέση στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο για το Νομό μας, που θα συγκροτηθεί για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς αναζωπυρώθηκε εκ νέου η φημολογία ότι αυτές μπορεί να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Σοφία Λουκέρη χθες Παρασκευή παρευρέθηκε σε έκθεση ζωγραφικής στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”, την οποία διοργάνωσε η ίδια και στην οποία συμμετείχε ο γνωστός ζωγράφος Τάκης Οικονομόπουλος, ο οποίος εξέθεσε 30 δικά του έργα.
Στην έκθεση έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι της Σοφίας από την Αθήνα για να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό σκοπό που είναι η οικονομική υποστήριξη της πτέρυγας του γηροκομείου Αργοστολίου.
Παράλληλα η Σοφία Λουκέρη πυκνώνει τις επαφές της με κορυφαία στελέχη της τοπικής Ν.Δ., σε μια προσπάθεια να προωθήσει την υποψηφιότητά της, η οποία κατά κοινή ομολογία φαίνεται να τυγχάνει θετικής αποδοχής, από την τοπική κοινωνία.
Η Σοφία Λουκέρη είναι ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο στο τοπικό πολιτικό σκηνικό και ο κόσμος βλέπει πάντα με καλό μάτι τέτοιες προσπάθειες, που στόχο έχουν την ανανέωση και αναζωογόνηση του μάλλον “γερασμένου” και στάσιμου τοπικού πολιτικού γίγνεσθαι.
Στα πλαίσια, λοιπόν, των επαφών της η Σοφία Λουκέρη συναντήθηκε και συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου Σ. Σαββαόγλου και τον αντιδήμαρχο Σάμης Σπ. Κουνάδη, ενώ αναμένεται συνέχεια για όσο χρονικό διάστημα η Σοφία θα παραμείνει στο νησί μας.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

O Αντιπεριφερειάρχης Σ. Κουρής απαντά για τον οικονομικό έλεγχο στην πρώην Νομαρχία:

“ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ”


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

“Θα σας απαντήσουν οι ορκωτοί λογιστές”. Αυτό λέει σε επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σ. Κουρής, απαντώντας σε επιστολή για το τι θα γίνει με τον οικονομικό έλεγχο στην πρώην Νομαρχία Γεωργάτου.
Το κείμενο της επιστολής του Αντιπεριφερειάρχη έχει ως εξής:
Απαντώντας σε επιστολή σας σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, σας ενημερώνω ότι όλες οι απαντήσεις που ζητάτε θα δοθούν από τους ορκωτούς λογιστές και θα ανακοινωθούν στην αρμόδια Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Επίσης επ’ ευκαιρία της από 21 Φεβρουαρίου 2011 επιστολή σας, σχετικής με την μεταφορά των μαθητών, σας ενημερώνω ότι όλες οι διαδικασίες που είχαν πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της θητεία σας, απερρίφθησαν με την υπ. αρ. 87/11 πράξη του Ζ’ Κλιμακίου Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το κείμενο της επιστολής στην οποία απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης είναι το ακόλουθο:
Προς Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σωτήρη Κουρή
Κοινοποίηση: Τοπικά Μ.Μ.Ε.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,
επειδή διαπιστώνουμε ότι, σε πρόσφατες συνεντεύξεις σας στα Τοπικά Μ.Μ.Ε. συνεχίζετε να επικαλείσθε προβλήματα και μάλιστα να επικαλείσθε μεταξύ των άλλων:
« δεν μπορώ να βρω άκρη, οι υπηρεσίες μου δίνουν διαφορετικά νούμερα στον ίδιο κωδικό»,
ζητάμε συνάντηση μαζί σας αύριο Παρασκευή 3/06/2011 ή τη Δευτέρα 6/06/2011, προκειμένου να μας διευκρινιστεί πού εντοπίζονται τα προβλήματα, στα οποία αναφέρεστε.
Η συνάντηση αυτή να γίνει και ενώπιον των υπαλλήλων της οικονομικής υπηρεσίας και όποιων άλλων υπηρεσιακών παραγόντων επιθυμείτε.
Τη συνάντηση αυτή άλλωστε, ήδη σας την έχει ζητήσει προφορικά ο τ. Νομάρχης του Νομού κ. Διονύσης Γεωργάτος.
Θεωρούμε σκόπιμο και απαραίτητο, στη συνάντηση αυτή να παρευρίσκεται και ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας της τ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, κ. Αντώνης Λαγγούσης, ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
Σε αναμονή της απάντησής σας,
τ. Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος
τ. Πρόεδρος Ν. Σ. Νίκος Βαλλιανάτος
τ. Αντινομάρχης
Μίνα Γαβριελάτου
τ. Αντινομάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Από το e-kefalonia.net

Το τελευταίο διάστημα έχει στη κυριολεξία εξαφανιστεί από την επικαιρότητα ο βουλευτής του νομού μας Σπύρος Μοσχόπουλος. Συγκεκριμένα, από το γραφείο του έχει πάρα πολύ καιρό να αποσταλεί δελτίο τύπου, σχολίαζαν σε δημοσιογραφικό τραπέζι στη πλατεία. Η αλήθεια είναι ότι από τη ημέρα που «έπεσε» σαν βόμβα η είδηση του κλεισίματος των ΤΕΙ σε Αργοστόλι και Ληξούρι …εξαφανίστηκαν και τα δελτία τύπου που τελευταία είχαν πυκνώσει.
Μάλιστα, τελευταίο δελτίο τύπου ήταν αυτό που απέστειλε από κοινού με τον βουλευτή της Λευκάδας.
Ενώ θα περίμενε κανείς να έχει πυκνώσει τις δραστηριότητες του ενόψει ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών, ο ίδιος απουσιάζει από πολλές εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απουσία του βουλευτή από τη εκδήλωση της αδελφότητας Πειραιά τη περασμένη βδομάδα, του μεγαλύτερου σωματείου της Αθήνας.
Τοπικοί πολιτικοί αναλυτές γνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα του Σπύρου, σχολίαζαν ότι έχει απογοητευτεί από τη πολιτική επικαιρότητα αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τη …κρίση. Μάλιστα παρατηρούν ότι πριν ξεσπάσει το θέμα των ΤΕΙ, ο βουλευτής έκανε μια αρκετά σοβαρή προσπάθεια να αφουγκραστεί τη βάση του ΠΑΣΟΚ στα νησιά μας, αλλά και μια συχνή δραστηριότητα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου