Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΤΟΥ & ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Έτοιμη και σε πλήρη λειτουργία είναι η παραλία του Μύρτου λέει ο Δήμος Κεφαλλονιάς απαντώντας σε κίτρινα δημοσιεύματα του διαδικτύου.
Ο Δήμος μάλιστα δημοσιεύει και δύο φωτο από την παραλία ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
Η παραλία του Μύρτου είναι ήδη σε λειτουργία προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες στους επισκέπτες του νησιού μας.
Στην πανέμορφη παραλία μας λειτουργεί το αναψυκτήριο, είναι τοποθετημένα τα ομπρελλοκαθίσματα, λειτουργούν όλες οι υποδομές wc, parking κλπ
Έχει αξία να σημειώσουμε ότι παρά την φιλολογία και την διασπορά φημών και ψευδολογημάτων έναν χρόνο τώρα περί παράδοσης του Μύρτου σε ιδιώτες από τον Αλ. Παρίση, ο Μύρτος λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου μας, στέλνοντας για άλλη μία φορά τους ψευδολόγους στο περιθώριο και στην κρίση των πολιτών του νησιού μας.
Παρά τα παραπάνω, για άλλη μία φορά οι «γνωστοί-άγνωστοι» και οι «δήθεν αγανακτισμένοι» ανήρτησαν στο διαδίκτυο ψεύτικα δημοσιεύματα και κάλπικες φωτογραφίες ισχυριζόμενοι ότι ο Μύρτος είναι κλειστός, σε μία προσπάθεια να σπιλώσουν-μέσω παραπληροφόρησης-την Δημοτική Αρχή.
Προς απόδειξη των ανωτέρω, παραθέτουμε τις χθεσινές φωτογραφίες 9/6 από την παραλία του Μύρτου και καλούμε τους πολίτες να κρίνουν, να αξιολογήσουν αλλά και να καταδικάσουν τον κατευθυνόμενο κιτρινισμό των μέσων που τον χρησιμοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου