Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011


EΛEΓXOΣ ΣTHN ΠPΩHN NOMAPXIA

Από Λογιστικά Γραφεία έχουν ήδη ζητήσει προσφορές ο περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, προκειμένου να γίνει επιλογή ορκωτών λογιστών και να προχωρήσει ο έλεγχος για τη “Νομαρχία Γεωργάτου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί θα τεθεί και κατά τη συνεδρίαση στην Α’ Oικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή επειδή “δεν μπορεί να βρει άκρη” στα οικονομικά της “Νομαρχίας Γεωργάτου” ζήτησαν χθες ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος, ο κ. Νίκος Βαλλιανάτος, η κ. Μίνα Γαβριελάτου και ο κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Σε επιστολή τους προς τον κ. Κουρή αναφέρουν τα εξής:

Αργοστόλι 02/06/2011
Προς Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σωτήρη Κουρή

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Επειδή διαπιστώνουμε ότι, σε πρόσφατες συνεντεύξεις σας στα Τοπικά Μ.Μ.Ε. συνεχίζετε να επικαλείσθε προβλήματα και μάλιστα να επικαλείσθε μεταξύ των άλλων:

«Δεν μπορώ να βρω άκρη, οι υπηρεσίες μου δίνουν διαφορετικά νούμερα στον ίδιο κωδικό», ζητάμε συνάντηση μαζί σας σήμερα ή τη Δευτέρα (6/6), προκειμένου να μας διευκρινιστεί πού εντοπίζονται τα προβλήματα, στα οποία αναφέρεστε.

Η συνάντηση αυτή να γίνει και ενώπιον των υπαλλήλων της οικονομικής υπηρεσίας και όποιων άλλων υπηρεσιακών παραγόντων επιθυμείτε.

Τη συνάντηση αυτή άλλωστε, ήδη σας την έχει ζητήσει προφορικά ο τ. Νομάρχης του Νομού κ. Διονύσης Γεωργάτος.

Θεωρούμε σκόπιμο και απαραίτητο, στη συνάντηση αυτή να παρευρίσκεται και ο Προϊστάμενος της Oικονομικής Υπηρεσίας της τ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, κ. Αντώνης Λαγγούσης, ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Σε αναμονή της απάντησής σας,
τ. Νομάρχης ΔIONYΣHΣ ΓEΩPΓATOΣ
τ. Πρόεδρος Ν.Σ. NIKOΣ BAΛΛIANATOΣ
τ. Αντινομάρχης MINA ΓABPIEΛATOY
τ. Αντινομάρχης ΘOΔΩPOΣ ΓAΛIATΣATOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου