Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017



 
Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Η Δημοτική Αρχή της… κατρακύλας»
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 15:48

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Η Δημοτική Αρχή της… κατρακύλας»
Συνέντευξη του Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Inkefalonia Radio 89,2
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή. 
Ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα στα οποία η Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε, «έδειξε να… χάνει την μπάλα και να γίνεται η Δημοτική Αρχή της κατρακύλας».
Μίλησε για το ζήτημα (στο 1’:22’’) του έργου της αφαλάτωσης Αργοστολίου, το οποίο ακυρώθηκε από αρχή Προδικαστικών Προσφυγών στημένο το διαγωνισμό αναφέροντας.
Για την Δημοτική Αρχή που δεν προασπίζει τα συμφέροντα της Κεφαλονιάς (στο 6’:22’’), λέγοντας χαρακτηριστικά πως « Υπάρχει υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η Δημοτική Αρχή είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα του δήμου».
Μίλησε επίσης (στο 8’:41’’) για την απαξίωση από την Δημοτική Αρχή των προηγούμενων δημοτικών αρχών πριν το 2011 και την απουσία του Δημάρχου από τα Δημοτικά συμβούλια.
«Η Δημοτική Αρχή Παρίση, είναι χαμένα χρόνια για την Κεφαλονιά που δεν πάει μπροστά. Η Κεφαλονιά δυστυχώς είναι έρμαιο συμφερόντων». ήταν τα λόγια του. 
Στο 12’:40’’ ο κ. Μιχαλάτος μιλάει για τις λεκτικές επιθέσεις και ειρωνίες κατά συμβούλων της αντιπολίτευσης και όσων κάνουν κριτική.
Στο 15’:05’’ αναφέρεται στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η περιφέρεια της Κεφαλονιάς.
Στο 18’:32’’ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, μιλάει για το πρόβλημα που υπήρχαν στο Αργοστόλι όσον αφορά το θέμα του πάρκινγκ και της κίνησης στους δρόμους, πρόβλημα που ήταν πολύ έντονο μέσα στο καλοκαίρι.
Στο 20’:25’’ ο κ. Μιχαλάτος αναφέρεται στην άστοχη τουριστική προβολή που ακολουθεί ο Δήμος Κεφαλονιάς, κάνοντας ουσιαστικά κινήσεις στο … κενό.
Στο 24’:03’’ ο κ. Μιχαλάτος αναφέρεται στον προγραμματισμό που δεν υπάρχει στην Δημοτική Αρχή.
Στο 25’:40’’ για τις καταγγελίες εναντίον της Δημοτικής Αρχής του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Τζωρτζάτου.
«Γίνονται προσπάθειες από την Δημοτική Αρχή, να εξυπηρετήσει συμφέροντα, που προσπαθεί να φτιάξει εκλογική πελατεία ... Είναι μία Δημοτική Αρχή που κινούν τα νήματα λίγοι…» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου. 
Στο 30’:34’’ ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρεται στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και στο υποτιθέμενο «αγνωστο» ακίνητο που ανακάλυψε ο Δήμος Κεφαλονιάς, στο Ξυλόκαστρο.
Στο 40’:20’’ ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρεται στον τουρισμό και στις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην Κεφαλονιά. Μάλιστα αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη να γίνει τροποποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος και να μπει μέσα σε αυτό και η Παλική και «να ενισχυθεί μετά τα όσα έχει πάθει από τους σεισμούς».
Στο 41':05'' για τις υποδομές της Κεφαλονιάς που πρέπει να φτιαχτούν. "Δεν θα πρέπει να χάσουμε άλλον χειμώνα και να πηγαίνουμε ταξίδια μόνο στην...  Βόρεια και Νότια Κορέα. Πρέπει να ασχοληθούμε με δράσεις που μπορούν να γίνουν άμεσα για το νησί μας". 
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου στον Inkefalonia Radio 89,2 

Την εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" την ακούτε κάθε μεσημέρι 12 με 1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε μέρα 7 με 8 π.μ. το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου