Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

 Εφημερίδα Κεφαλονιά

Σπύρος Σαμούρης: «Το καλοκαίρι της σφαλιάρας για τη Δημοτική Αρχή»

By on September 13, 2017 
DSC07141
 Μετά το μεγάλο κάζο των παραλιών με αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ της Δημοτικής Αρχής, που στην πορεία δεν ανέλαβε, αρνούμενη το συνεχές αίτημα της Αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο δύο φορές.
Η δρομολογημένη εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή ήταν πέντε κύριες παραλίες του νησιού ή να μην λειτουργήσουν καθόλου ή να υπολειτουργήσουν. Μεταξύ των άλλων προβλημάτων που δημιούργησαν η ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ είναι το Έγκλημα» για την Κεφαλονιά, η αφαίρεση της Γαλάζιας Σημαίας από το διαμάντι της Κεφαλονιάς και του κόσμου η διάσημη και πολυβραβευμένη παραλία του Μύρτου.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ: Ο αμήχανος χειρισμός… εν κρυπτώ στην διαχείριση της δημοτικής περιουσίας του Ξενοδοχείου ΣΥΚΥΩΝ. Η Δημοτική Αρχή που δεν γνώριζε τίποτα, αλλά ο παχυλός φάκελος κατά δήλωση των αρμοδίων υπηρεσιών στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν στα συρτάρια του Δήμου που η ίδια ασκεί την Εξουσία, ήξερε και συνδιαλεγόταν με τους φερόμενους ιδιοκτήτες εν αγνοία και δίχως την νόμιμη εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου. Φτάσαμε δε στο σημείο να μην διεκδικούμε το 75%της περιουσίας του Ξυλοκάστρου και να βολευόμαστε με το 25% με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που τεχνηέντως μεν ανεπιτυχώς δε προσπάθησε να αποδώσει κατά την συνήθη τακτική της στους προκατόχους της.
ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ: Η ακύρωση της Δημοπρασίας της προμήθειας «ΜΟΝΑ∆Α ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 8.000 Κ.Μ. ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ» προϋπολογισμού 7.458.835,60€ μετά από προσφυγή Εταιρείας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και την δικαίωσή της για φωτογραφικούς όρους δημοπράτησης κατά τα υποστηριζόμενα από την Προσφεύγουσα Εταιρεία.
Οι θερινές σφαλιάρες στο μέτωπο της Δημοτικής Αρχής επηρεάζουν δυστυχώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ την Κεφαλονιά και το Μέλλον της. ΟΙ Κύριοι της Πλειοψηφίας θα απέλθουν. Από τη θέση της Αντιπολίτευσης προσπαθώντας εναγωνίως να σταματήσουμε την καταστροφική πολιτική «κατρακύλα» της Πλειοψηφίας και με την συμμετοχή της Κεφαλλονίτικης Κοινωνίας θα το Πετύχουμε.
Σπύρος Σαμούρης
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου