Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

 kefaloniapress.gr

 

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου και η θυσία της Νέας Δημοκρατίας για ξένες υποθέσεις…

Και για  άλλη μια φορά αυτή η κρίση προκλήθηκε από παράγοντες και για παράγοντες που ουδεμία σχέση έχουν με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά χρησιμοποιούν τη Νέα Δημοκρατία για το δικό τους προσωπικό, οικογενειακό ή και επαγγελματικό συμφέρον.
Και βέβαια πίσω και από αυτή τη κρίση βρίσκεται ο ίδιος , ο ένας και μοναδικός σκηνοθέτης.. Αυτός που απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της ανακατωσούρας που προκαλεί..αυτός που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει αλλά έχει καταστρέψει.. Μόνο που .. τόσα χρόνια επανάληψης του ίδιου και του ίδιου σεναρίου , δεν είναι πια άγνωστος , ούτε αόρατος.. Νομίζει ότι είναι .. Έτσι νόμιζε και ο γυμνός βασιλιάς ..
Η ΝΟΔΕ θα «θυσιαστεί» για ξένες υποθέσεις .
Η ΝΟΔΕ κλήθηκε  να στηρίξει  ξένες υποθέσεις που ουδεμία σχέση έχουν ούτε με την ιδεολογία της αλλά και ούτε με τα προβλήματα και τα συμφέροντα των μικρών και μεγάλων επαγγελματιών της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης.
Θα αναρωτηθείτε , γιατί γίνονται όλα αυτά;
Θα σας απαντήσω: Για να επιτευχθεί ο στόχος της ηγετικής ομάδας της Δημαρχίας   Κεφαλλονιάς!
Και ποιος είναι αυτός ο στόχος;
Η απάντηση , απλή: H ηγετική ομάδα του Δημαρχείου θέλει για σύμμαχο άλλη μια μεγάλη σφραγίδα! Έναν μεγάλο φορέα που θα στηρίζει τα επαγγελματικά ,πολιτικά, οικονομικά συμφέροντά   και  στόχους της.
Υποθετικά λέμε … Ένα Επιμελητήριο, ένας δικός μας πρόεδρος, που με το βάρος του φορέα θα απαιτεί από Υπουργούς συγκεκριμένα δρομολόγια στα λιμάνια, ειδικές συμβάσεις, νέες συμβάσεις , προνόμια..   Μια πρώτη γεύση έχουμε πάρει άλλωστε στο πώς χρησιμοποιείται το Λιμενικό Ταμείο για τα εν λόγω συγκεκριμένα συμφέροντα.
Υποθετικά λέμε .. Ένα Επιμελητήριο , ένας  δικός μας πρόεδρος που με το βάρος του φορέα θα απαιτήσει λχ  την βουλευτοποίηση του αδελφού Χαραλάμπη..  Το θέμα της λίστας της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει λήξει . Ο αγώνας για να μπει ο αδελφός Χαράλαμπος στη λίστα έχει καταντήσει πλέον εμμονή του «μεγάλου αδελφού» .  Και η κατάκτηση του Επιμελητηρίου είναι ένα βήμα , κατά τον σκηνοθέτη, και για την επιτυχία των στόχων του αδελφού.
Δυστυχώς το χαλί για να φθάσουν στους στόχους τους είναι η Νέα Δημοκρατία! Και προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι  δεν θα υπάρξει κανένας δισταγμός ! Η οργάνωση , τα μέλη της, οι αγνοί Νεοδημοκράτες θα τσαλαπατηθούν.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ , his master voice, ανακοίνωσε τη συνάντηση Αυγενάκη- Γασπαρινάτου, ωμή παρέμβαση στη λειτουργία  του συνδυασμού. Ακολούθησε ορυμαγδός αντιδράσεων  στη Νέα Δημοκρατία  τέτοιος που ο υποψήφιος πρόεδρος αναγκάστηκε σε δική του ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τάχα  εθιμοτυπική επίσκεψη  και ανακοινώνει θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε όλα τα κόμματα!  (Παλικάρι μην αργείς για να  προλάβεις τη Φώφη..)
Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάνε; Και να μην τους  ξέραμε! που δεν σας ξέραμε και κάποιοι σας ψηφίσαμε, τώρα σας έχουμε μάθει!   Τώρα ξέρουμε ότι αυτά  που απασχολούν αποκλειστικά και μόνο την ηγετική ομάδα του Δημαρχείου Κεφαλλονιάς είναι το παπόρο, το μπαράκι και ο Χαραλαμπης βουλευτής! Όλα τα άλλα  σκόνη και μπούλμπερη ! Καρφί δεν τους καίγεται για σένα ταλαίπωρε επαγγελματία. Έχε τα μέντε σου λοιπόν!
ΧΡΉΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ
Επαγγελματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου