KAΘHMEPINH MAXH ΓIA TO XΩPIO

Καθημερινή μάχη για την αναβάθμιση του χωριού και μέσα στη μεγάλη κρίση, δίνει ο πρόεδρος των Φαρακλάτων κ. Τάκης Παπαναστασάτος (πρόεδρος και των Ταχυδρομικών Υπαλλήλων), ο οποίος ενίοτε μετατρέπεται και σε εργάτη για όλες τις δουλειές!

Πρόσφατα ο κ. Παπαναστασάτος τέθηκε επικεφαλής της καθαριότητας στο χωριό, το οποίο καθαρίστηκε από άκρη σ’ άκρη από τα χόρτα και τα σκουπίδια, ενώ η κεντρική Πλατεία του χωριού έγινε προσβάσιμη και από τα παιδιά.

Επίσης βελτιώθηκε ο αγροτικός δρόμος, στη θέση “Λάκκος” στον Εύγερο με χωματουργικά έργα και ασφαλτόστρωση, με τη συμβολή των χωριανών αλλά και του Δήμου. Και σ’ αυτές τις εργασίες, αλλά και στο μάζεμα 5.000 Ευρώ από τους χωριανούς, πρωτοστάτησε ο κ. Παπαναστασάτος, ενώ ο Δήμος προσέφερε δύο μπετονιέρες μπετόν.

“Oταν ο χωριανός σου βλέπει ότι και το τελευταίο ευρώ πιάνει τόπο μέσα στο χωριό, συνεισφέρει και από το εισόδημά του”, λέει ο πρόεδρος.

Μιά άλλη σημαντική παρέμβαση του κ. Παπαναστασάτου ήταν αυτό που έγινε στο Ιδρυμα Παύλου Μαρινάκη, το οποίο μπήκε πλέον στο σωστό δρόμο και εκδόθηκε ισολογισμός-απολογισμός, που ήδη δημοσιεύθηκε. Το Ιδρυμα στηρίζει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, ενώ προικοδοτεί και κοπέλες.

Το τριμελές Τοπικό Συμβούλιο Φαρακλάτων, συμπληρώνεται με τον κ. Χριστόφορο Πολλάτο (Συνδυασμός Παρίση) και την κ. Ελένη Καλογηράτου (Συνδυασμός Κοτσιλινής).