Eμπλοκή στην ανάκριση του ...«Πάμε Στοίχημα»! O φουσκωμένος φάκελος του σκανδάλου στο Aνακριτικό Tμήμα της Aστυνομίας

«Στα χέρια» του Ανακριτικού Τμήματος της Αστυνομικής Δ/νσης Κεφαλονιάς μεταβιβάστηκε ο «φουσκωμένος φάκελος» της υπόθεσης «Πάμε Στοίχημα» της «Νομαρχίας Γεωργάτου» από τον κ. Εισαγγελέα Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενώ η διαδικασία των ανακρίσεων από την κ. Ανακρίτρια σχεδόν ολοκληρωνόταν, κατά την πορεία της διερεύνησης «έπεσαν στα δικά της χέρια» στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, τα οποία της δημιούργησαν υπηρεσιακό ασυμβίβαστο.

Oι ίδιες πληροφορίες φέρουν ότι τα στοιχεία αυτά αφορούν συγκεκριμένες επιταγές που είχαν εκδοθεί από προηγούμενο του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης Oικονομικό δ/ντή της Νομαρχίας.
Αμέσως η κ. Ανακρίτρια ζήτησε από τον κ. Εισαγγελέα να εξαιρεθεί από την διαδικασία της ανακρίσεως, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

O κ. Εισαγγελέας στη συνέχεια προώθησε το φάκελο της υπόθεσης στην Αστυνομική Δ/νση, με εντολή, για το ορθό της διαδιακασίας, να επαναληφθούν οι ανακρίσεις όλων των προσώπων που έχουν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια τυπικής ή ουσιαστικής ακυρότητας των ανακρίσεων στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο γραφείο της κ. Ανακρίτριας, σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη «προσκληθεί» και η πολιτική ηγεσία της πρώην Νομαρχίας.