Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011


EΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ

“ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ”
ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

“Στην φάκα” των ανδρών του Α/Τ Σάμης έπεσαν 2 αλλοδαποί που κατηγορούνται για κλοπές σε περίπτερα και αυτοκίνητο.
Για το θέμα αυτό η Γενική Αστυνομική Δ/νση της ΠΙΝ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Συνελήφθησαν το Σάββατο (6-8-2011) το πρωί στη Σάμη Κεφαλληνίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης Κεφαλληνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα για κλοπές σε περίπτερα και σε ένα (1) όχημα.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, ότι οι δύο (2) φερόμενοι δράστες διέπρατταν κλοπές σε περίπτερα και συγκεκριμένα παραβίαζαν τους κερματοδέκτες των παιχνιδομηχανών, ενώ εξιχνιάστηκε και μία (1) κλοπή σε όχημα.
Στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κατωτέρω:
o Ένας (1) πτυσσόμενος μεταλλικός σουγιάς
o Ένα (1) κατσαβίδι μήκος δέκα (10) εκατοστών
o Ένα (1) μεταλλικό έλασμα
o Ένα (1) γυναικείο τσιμπιδάκι
o Ένας (1) φακός σε μορφή στυλό
o Ζευγάρια ελαστικών γαντιών
o Το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ σε κέρματα των πενήντα λεπτών
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

H Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα

Aπό το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στη Λευκάδα, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση και Δείπνο εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Πολιτικών και Πνευματικών Εκπροσώπων της Λευκαδίτικης κοινωνίας.
Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση των προβλημάτων και των προοπτικών που υπάρχουν για τα Τμήματα που βρίσκονται στη Λευκάδα.
Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος, Καθηγητής κος Ναπολέων Μαραβέγιας, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητής κος Ιωάννης Δραγώνας, το μέλος της Δ.Ε. του Ιδρύματος δημοσιογράφος και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κος Ιωάννης Πολίτης, ο Βουλευτής του Νομού κος Σπύρος Μαργιέλης, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Κώστας Αραβανής, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κος Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο Καθηγητής του Ε.Μ.Π. κος Σπύρος Μαυράκος, το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών κος Τριαντάφυλλος Σκλαβενίτης, η ζωγράφος κα Σοφία Καλογεροπούλου και άλλοι Λευκαδίτες Καθηγητές Α.Ε.Ι. από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Αυτή η συνάντηση εργασίας κατέληξε στην δημιουργία μιας Επιτροπής Φίλων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται από τη Διοικούσα Επιτροπή για την αναβάθμιση των Τμημάτων που βρίσκονται στη Λευκάδα.
Στην συνάντηση έστειλε μήνυμα συμπαράστασης ο Λευκαδίτης Καθηγητής της Νομικής Σχολής και Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κος Σπύρος Φλογαϊτης όπου εξεδήλωσε τη διαθεσιμότητα του για τη συμμετοχή του στην παραπάνω Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου