Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011



1700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔΩΡΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ
ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
1700 ευρώ που συγκέντρωσαν φίλοι, γνωστοί αλλά και απλός κόσμος που αγαπούσε τον συνάδελφο και φίλο Φώτη Τσιλιμιδό, αποφάσισε να δωρίσει στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου, η οικογένεια του Φώτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα πριν από περίπου 7 μήνες.
Τα χρήματα αυτά αρχικά είχαν σκοπό να συγκεντρωθούν για αθλητικό σκοπό, όμως αφού αυτό δεν κατέστη δυνατόν, η οικογένεια του Φώτη αποφάσισε να τα δωρίσει στο Ορφανοτροφείο.
Για το θέμα αυτό η οικογένεια εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Έχουν περάσει 7 μήνες περίπου από την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου μας Φώτη. Οι φίλοι του αλλά και ο απλός κόσμος που τόσο τον αγάπησε είχαν αποφασίσει να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό ποσό στην μνήμη του, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για αθλητικούς σκοπούς, καθώς είναι σε όλους γνωστό το πόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε τον τομέα αυτό ο Φώτης σε όλη την διάρκεια της ζωής του.
Η αγάπη όλων αυτών των απλών ανθρώπων συγκέντρωσε το ποσό των 1700 ευρώ. Επειδή μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατόν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για αθλητικούς σκοπούς, η οικογένειά του αποφασίσαμε να δωρίσουμε το ποσό αυτό στην μνήμη του στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου.
Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλο αυτό τον κόσμο που συνεισέφερε εν μέσω οικονομικής κρίσης ώστε να συγκεντρωθεί αυτό το χρηματικό ποσό.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ
----------------------------------------------------------------------------------------------------
"ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ" 25ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ

"ΡΙΦΙΦΙ" ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

“Στην φάκα” της Αστυνομίας έπεσε 25χρονος Κροάτης που κατηγορείται για “ριφιφί” σε τουριστική επιχείρηση του νησιού μας.
Για το θέμα αυτό η Γενική Αστυνομική Δ/νση της ΠΙΝ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Συνελήφθη την Κυριακή (21-8-2011) το πρωί, στην Ηγου­μενίτσα σε πλοίο της γραμμής Πάτρα-Ιταλία, ένας 25χρονος υπήκοος Κροατίας, διότι είχε
διαρρήξει με την μέθοδο του «ριφιφί», το πρωί του Σαββάτου (20-8-2011) τουριστική επιχείρηση στην Κεφαλονιά.
Ειδι­κότερα, όπως διαπιστώθηκε, το πρωί του Σαββάτου ο 25χρονος δράστης είχε εισέλθει στον εσωτερικό χώρο τουριστικής επιχείρησης στην Κεφαλονιά, αφού προηγουμένως είχε διαρρήξει με την μέθοδο του «ριφιφί» την μεσοτοιχία του καταστήματος που τη διαχωρίζει από βοηθητικό χώρο.
Στην συνέχεια επιχείρησε να διαρρήξει ανεπιτυχώς το χρηματοκιβώτιο της
εταιρείας και φεύγοντας αφαίρεσε από τα γραφεία της επιχείρησης, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ περίπου.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης είχε επιβιβαστεί το απόγευμα του Σαββάτου (20-8-2011), από την Πάτρα σε
πλοίο της γραμμής Πάτρα -Ιταλία, το οποίο πραγματοποιεί ενδιάμεση στάση στην Ηγουμενίτσα. Από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας οι οποίες εντόπισαν τον δράστη.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν:
o Ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
o Μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
o Μία(1) πιστωτική κάρτα
o Ένα(1) κινητό τηλέφωνο
o Το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ
Επιπλέον όπως προέκυψε ο συλληφθείς στερούνταν νομίμων εγγράφων παραμονής στην χώρα.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ

Από το Εργατικό Κέντρο εστάλη το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στα Κοργιαλένεια Ιδρύματα, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα 7 και πλέον μηνών.
Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του αυτόν τον αγώνα.
Είναι βασική ανάγκη όλων των εργαζομένων η δωρεάν πρόσβαση στην μόρφωση και στον πολιτιστικό πλούτο, ανάγκη που αναδεικνύεται και από τον αγώνα των εργαζομένων στα Κοργιαλένεια Ιδρύματα.
Η ανάγκη αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο μέσα στα πλαίσια ενός δημόσιου φορέα με εργατικό έλεγχο.
Είναι καθήκον μας να σπάσουμε την τρομοκρατία που εδώ και καιρό έχει εξαπολυθεί στους εργαζόμενους με ωμούς εκβιασμούς για το δικαίωμά τους στην σταθερή και μόνιμη δουλειά και στην αξιοπρεπή επιβίωση.
Η ενότητα του αγώνα της εργατικής τάξης απέναντι στην Ε.Ε., Κυβέρνηση, λοιπά αστικά κόμματα και μεγάλο κεφάλαιο, είναι βασική προϋπόθεση για το δυνάμωμα του αγώνα.
Διαμηνύουμε προς τους αρμόδιους φορείς (Εργοδότες, Τοπικές και Κεντρικές Αρχές) ότι πρακτικές παραπλάνησης, διάσπασης και επανάπαυσης των εργαζομένων θα πέσουν στο κενό.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.Ι
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗ΄ΛΩΣΗ Σ. ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος έχει την απόλυτη συνευθύνη και για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και για ό,τι συμβαίνει σήμερα και θα έρθει ο χρόνος που θα του αποδοθούν οι ευθύνες του.»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου