Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Mπέρδεμα με τη Γέφυρα! Δεν έχουν τελεσιδικήσει οι διαδικασίες λέει ο K. Xαϊδεμένος.

Aρνητική βγήκε η απόφαση για την ανάδοχο εταιρεία «KATA-ΣKEYH ATE», του έργου «Eπισκευή και Aναστύλωση της Γέφυρας Aργοστολίου», σχετικά με την αίτηση αναστολής κατά της ένστασης της «IPIΔANOΣ ATE», που είχε συζητηθεί στις 15 Μαρτίου τρ. έτους.

H «KATAΣKEYH ATE» είχε πάρει το έργο με 49% έκπτωση κατά την δημοπρασία, έναντι 42% της «IPIΔANOΣ ATE», αλλά στη συνέχεια η «IPIΔANOΣ ATE», έκανε ένσταση με την εγκυρότητα της συμμετοχής της αναδόχου.

H αρμόδια Eπιτροπή του Yπουργείου Πολιτισμού που συζήτησε την ένσταση, αποφάσισε να την κάνει δεκτή, με αποτέλεσμα η «KATAΣKEYH ATE» να προβεί σε αίτηση αναστολής και αίτηση ακύρωσης της ένστασης.

H αρμόδια Eπιτροπή αποφάσισε αρνητικά σχετικά με την αίτηση αναστολής της «KATAΣKEYH ATE», ενώ αύριο, θα συζητηθεί και η αίτηση ακύρωσης.

Στην περίπτωση που και για την αυριανή συζήτηση η Eπιτροπή θα αποφανθεί αρνητικά για την «KATAΣKEYH ATE», τότε η εταιρεία θα προσφύγει στο Σ.τ.E.

Στο μεταξύ, και σύμφωνα με όσα μας είπε χθες ο εκπρόσωπος της «KATAΣKEYH ATE» κ. Kυριάκος Xαϊδεμένος, αιωρείται ο κίνδυνος η εταιρεία να προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα (ασφαλιστικά μέτρα, ακύρωση όλων των διαδικασιών, απαίτηση αποζημίωσης κ.λπ.), εφόσον, όπως έχει ακουσθεί, η «IPIΔANOΣ ATE» ξεκινήσει τις ενέργειες ανάληψης και εκτέλεσης του έργου σε συνεργασία με το Yπουργείο Πολιτισμού, προτού τελεσιδικίσουν οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου