Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑΤΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Ένας έλληνας 21 χρόνων συνελλήφθη από την Αστυνομία και κατηγορείται για απόπειρα κλοπής στροφίων χάλκινου αγωγού ηλεκτρικού ρεύματος, όταν αναγνωρίστηκε το αυτοκίνητό του, μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατόπιν καταγγελίας στο εργοτάξιο της ΔΕΗ στα Περατάτα.
Για το θέμα αυτό η Αστυνομική Δ/νση Κεφ/νίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
-Συνελήφθη πρωϊνές ώρες της 25-01-2011 στην περιοχή Αργοστολίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ένας ημεδαπός,21 ετών,ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής στροφίων χάλκινου αγωγού ηλεκτρικού ρεύματος.
-Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου νυκτερινές ώρες της 24-01-2011 μετά από ειδοποίηση για εμφάνιση ύποπτων ατόμων στο εργοτάξιο της ΔΕΗ στα Περατάτα-Κεφαλληνίας, μετέβησαν αμέσως στο σημείο και οι δράστες αιφνιδιασμένοι τράπηκαν σε φυγή σε δύσβατη περιοχή εγκαταλείποντας το φορτηγό αυτοκίνητό τους.
-Στη συνέχεια εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος και συνελήφθη.Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου