Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΠΑΝΤΗ

“ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΗΘΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ”

Στο Δημοτικό Συμβούλιο σκοπεύει να θέσει τα προς διερεύνηση ζητήματα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα πεπραγμένα του τ. Δημάρχου Ελειού-Πρόννων Κώστα Ζαπάντη.
Αυτό αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κεφαλλονιάς στο οποίο επίσης αναφέρει ότι τα ζητήματα πολιτικής & ηθικής σημασίας συζητούνται αποκλειστικά στα θεσμικά όργανα και όχι σε καφενεία ή διαδρόμους.
Ολόκληρο το κείμενο του δελτίου τύπου του Δήμου Κεφαλλονιάς έχει ως εξής:

Mετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα πεπραγμένα του πρώην Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη στο Δήμο Ελειού- Πρόννων και μετά τις δηλώσεις και του ιδίου σε συνέντευξη τύπου του , η δημοτική αρχή πιστή στην βασική αρχή πως πρέπει όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νομιμότητα και την πολιτική ηθική να έρχονται στο φως και στην δημοσιότητα σκοπεύει να θέσει στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου όλα τα προς διερεύνηση ζητήματα.
Βασική μας θέση είναι ότι ζητήματα πολιτικής και ηθικής σημασίας δεν είναι δυνατόν να συζητούνται σε καφενεία ή σε διαδρόμους αλλά αποκλειστικά σε θεσμικά όργανα ώστε αφενός να γίνεται αντιληπτή στην κοινωνία η πολιτική στάση κάθε παράταξης και κάθε πολιτικού προσώπου και αφετέρου να λαμβάνονται οι ορθές αποφάσεις. Για τους παραπάνω λόγους μόλις η δημοτική αρχή θα είναι έτοιμη και επισήμως ενημερωμένη θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου