Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ
ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Δύο Έλληνες 26 & 27 ετών έπεσαν στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών του Νομού μας, στην περιοχή της Λειβαθούς. Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.
Για το θέμα αυτό η Αστυνομική /νση Κεφ/νίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες της 17-01-2011 στην περιοχή Λειβαθούς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας μας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 27 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 27χρονος, επιπλέον, έχει παραβιάσει περιοριστικούς όρους εμφάνισης του σε Αστυνομικό Τμήμα του Λεκανοπεδίου Αττικής για το αδίκημα της Ληστείας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με κατοχή και εμπορία ναρκωτικών από τους προαναφερόμενους, μεταμεσονύκτιες ώρες της 17-01-2011, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου - ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, διενήργησαν έρευνα στην οικία όπου διέμεναν οι δύο συλληφθέντες για ναρκωτικά, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
1) Τέσσερις (4) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 186,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
2) Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας δεκάτου του γραμμαρίου.
3) Το χρηματικό ποσό των 320 Ευρώ.
4) Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου