Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΤΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Α. ΠΑΡΙΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ
ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΜΗΣ

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο των καθηγητών και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά στα γραφεία του Γυμνασιάρχη και του Λυκειάρχη.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε μετέβη στο σχολείο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σάμης Σπύρο Κουνάδη και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές δυνάμεις (Τον Διοικητή του Α/Τ Σάμης κ. Μήλιο και τον Δ/τή του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου κ. Τζωρτζάτο Γεράσιμο) και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής(Χ. Κουγιανός Προιστάμενος κλιμακίου Σάμης), έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες, ώστε το σχολείο να λειτουργήσει απρόσκοπτα την Δευτέρα το πρωί, κάτι που επετεύχθη.
Σκοπός των δραστών ήταν να διακοπεί η λειτουργία του σχολείου, κάτι που όμως τελικά δεν πέτυχαν.
Για το θέμα αυτό το γραφείο τύπου του Δήμου Κεφαλλονιάς εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο Γραφείο των Καθηγητών και έβαλαν φωτιά στα γραφεία του Γυμνασιάρχη και του Λυκειάρχη.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν, μετέβη στην Σάμη συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Σπύρο Κουνάδη.
Εκεί υπήρξε συνεργασία με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ο Δήμαρχος έδωσε τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου το σχολείο να λειτουργήσει απρόσκοπτα την Δευτέρα το πρωί, όπως και συνέβη, ούτως ώστε να μην πετύχουν τον σκοπό τους οι δράστες, που δεν ήταν άλλος από το να σταματήσει η λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου