Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ

Tης Σοφίας Αράβου-Παπαδάτου

Δεν το καταλάβατε, αλλά τα προηγούμενα δημοσιεύματα - απαντήσεις αφορούσαν τη Ν.Ε του ΣΥΝ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και δεν προέρχονται προσωπικά από την κ. Αράβου-Παπαδάτου (το όνομα είναι Αράβου και όχι Αραβού, έτσι για την τάξη).
Εφόσον όμως στραφήκατε με τόσο μένος εναντίον μου, θα «τα ακούσετε» ξανά. Πρώτα και κύρια αναφέρετε ότι δεν γνωρίζω από πολιτική. Με τις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε, η αποκλειστική γνώση της παραδοσιακής πολιτικής είναι βαρύ μειονέκτημα έως αμάρτημα.
Επίσης να σας πληροφορήσω, αν και ως δημοσιογράφοι έπρεπε να το ξέρετε, ότι η δική μας Αριστερά διαθέτει σήμερα ένα στύλο στήριξης που λέγεται, μέχρι πρότινος «ανένταχτοι της Αριστεράς». Αυτό κατά τη γνώμη σας, είναι αλαζονεία εκ μέρους μου να το αναφέρω. Αυτή όμως είναι η πρωτοπορία και η καινοτομία μας. Ίσως εκεί ακριβώς να βρίσκεται και η λύση. Μη βιάζεστε και μην έχετε άγχος να μας μηδενίσετε. Σας περιμένουν απρόβλεπτες εκπλήξεις, γιατί ακριβώς γνωρίζετε μόνο την «πεπατημένη» πολιτική που κυριολεκτικά μας έκαψε. Αντί να «τσιτώνεστε», δώστε λίγη προσοχή στο καινούργιο. Αυτά είναι γνωστά και στον πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα και στους εδώ συντρόφους μου. Εσείς δεν τα ξέρετε!
Και μία παρατήρηση στα δημοσιεύματα του «σαλονιού» σας, του κεντρικού άρθρου της Πέμπτης 17 Ιουνίου. Είναι αντιδεοντολογικό έως απαράδεκτο, να προκαταλαμβάνετε τον αναγνώστη με απαντήσεις που προηγούνται του κειμένου που αναφέρεστε. Είναι αντιδεοντολογικό δημοσιογραφικά να αφαιρείτε τον κύριο τίτλο του κειμένου μας (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ) και να το εγκλωβίζετε ανάμεσα στα σχόλιά σας, και τον «φαρδύ-πλατύ» τίτλο του άρθρου τού κ. Ανουσάκη. Σας το λέω ως κοινωνική ψυχολόγος των μοντέλων επιρροής του γραπτού και προφορικού λόγου, για να επιδείξω ακόμα μία «αλαζονεία», κατά την άποψή σας. Αυτό που απεχθάνομαι όμως περισσότερο, είναι οι ψευδομετριοφροσύνες. Μία επιπλέον παρατήρηση: Ελέγξτε το Φόβο της απόρριψης του κόσμου και κυρίως μαζέψτε τη «λάσπη». Όσοι με γνωρίζουν θα γελάνε με αυτά που γράφετε για μένα. Δείχνουν πλήρη άγνοια.
Τελειώνοντας, θέλω να πω ότι κοντά μας, στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ευπρόσδεκτοι οι δυσαρεστημένοι από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου (και είναι πολλοί). Μέσα από τις συγκρούσεις προκύπτουν οι πιο δυνατές σχέσεις. «Ιβάν Τρομερέ» του Ημερήσιου, δε γνωρίζω ποιος είσαι, αλλά ξανασκέψου το αφού σχεδίαζες να μας ψηφίσεις. Σκέψου το και εσύ και όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου