Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Εφημερίδα Ανεξάρτητος: ΠΟΛΙΤΙΚΗ 24/6/2010
ΤΟ “ΞΕΚΟΨΕ” Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ “ΡΕΓΓΙΝΑ” ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ
“ΠΡΑΣΙΝΟ” ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
Με διενέργεια δημοσκόπησης θα βγει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς για το ΠΑΣΟΚ!
Αυτό ξεκαθάρισε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Α’, η συμπατριώτισσά μας Ρεγγίνα Βάρτζελη, μέλος της Επιτροπής που θα επιλέξει τους υποψηφίους, στέλεχος που βρίσκεται δίπλα στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ιπποκράτους.
Στην σύσκεψη αυτή, εκτός της κ. Βάρτζελη, πήραν μέρος, ο βουλευτής του Νομού Σ. Μοσχόπουλος, ο Γραμματέας του “Ρεγγίνα” Δ. Σπανός, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Δ. Ανδρεάτος και η κ. Μαρία Μπεκατώρου.
Η κ. Βάρτζελη ξεκαθάρισε στα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ότι αφού δεν έγινε κατορθωτό να καταλήξουν σε ενιαία απόφαση, τότε αυτό θα γίνει με την διενέργεια δημοσκόπησης.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο “Α” είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα μίας εκ των δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργηθεί, στην οποία για το ΠΑΣΟΚ Κοτσιλίνης και Φόρτες ήταν στην πρώτη θέση και ακολουθούσε αρκετά πίσω ο Γιώργος Τσιλιμιδός.
Βέβαια πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δεν θα είναι καθοριστικό και θυμίζουν την περίπτωση του 2006, όταν τότε για τον υποψήφιο Νομάρχη, η δημοσκόπηση είχε βγάλει Σ. Μοσχόουλο και το χρίσμα είχε πάει στον Δ. Γεωργάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου