Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

kefaloniapress:Το χρίσμα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για Δήμαρχος Κεφαλονιάς, στο Γιώργο Τσιλιμιδό

Με έξη προτάσεις υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Τσιλιμιδού για υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς, δυο υπέρ της υποψηφιότητας του Μάρκου Κοτσιλίνη και τρεις υπέρ του να γίνει εσωκομματικό δημοψήφισμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να δίνει το χρίσμα για υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς στον Γιώργο Τσιλιμιδό.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει αποδεκτό από την κεντρική εκλογική επιτροπή. Η απόφαση όμως της κάθε Νομαρχιακής είναι βαρύνουσα.

Όσο αφορά την υποψηφιότητα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, έγινε μεγάλη συζήτηση για την υποστήριξη Κεφαλλονίτη υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ και όχι Κερκυραίου. Προτάθηκε στον Νομάρχη Διονύση Γεωργάτο να αποδεχτεί την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη, ο οποίος όμως αρνήθηκε.

Δυο μέλη της ΝΕ πρότειναν τον Μάκη Φόρτε και σύμφωνα με πληροφορίες μας επικοινώνησαν αμέσως μαζί του τηλεφωνικά για να έχουν την άποψή του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Φόρτες απάντησε ότι δεν επιθυμεί χρίσμα ΠΑΣΟΚ, αλλά την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις τόσο από το νησί μας όσο και από τα άλλα Ιόνια Νησιά.

Επί του θέματος της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη δεν πάρθηκε καμία απόφαση.

Email Αναγνώστη μας , διαφοροποιεί τους ψήφους χωρίς να αλλάζει βέβαια την ουσία.

Αφού σας αρέσει να ψαρεύετε πληροφορίες, τουλάχιστον να βρήσκετε τον σωστό ποληροφοριοδότη. Δεν είναι έτσι ακριβώς οι ψήφοι όπως τους γράψατε.

Η ΝΕ αποτελείται από 13 μέλη , απουσίαζαν οι τρεις, έμεινα 10.

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός, ψηφίστηκε από 4 μέλη, ο Μάρκος Κοτσιλίνης μόνο από έναν(!) , τρία μέλη ζήτησαν γκάλοπ και ένα λευκό. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου