Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου.
(από kefaloniaphotonews)
Ζωντανά μίλησε σήμερα στον Ionian Galaxy ΣΠΟΡ FM 90,8 και στην εκπομπή της Γιώτας Σιούτη και Γιάννας Κουλουμπή “Radio Secret”, ο Δήμαρχος Λειβαθούς και υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Για τον «Καλλικράτη» ο κ. Μιχαλάτος δήλωσε: « Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει όραμα, έργα ανάπτυξης και καθημερινή επαφή με τον πολίτη. Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση 20 χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου. Λειτουργώ ανεξάρτητα και δε χρειάζεται να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου ηλεκτρονικά στο pasok.gr, όπως συνέβη με άλλους υποψήφιους. Θέλω να έχω κοντά μου ανθρώπους από όλα τα κόμματα. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι κοντά στους Κεφαλονίτες στην καθημερινότητά τους»
‘Οσον αφορά στην Περιφέρεια, ο κ. Μιχαλάτος είπε: « Στην Περιφέρεια είναι δύσκολο να υπάρξουν ανεξάρτητες φωνές»
Σε ερώτηση για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του είπε: «Υπάρχουν επαφές με αρκετά άτομα. Ψηφοδέλτιο θα κάνουμε, μην ανησυχείτε..»
Για την οικονομική κατάσταση στο νησί μας, ο κ. Μιχαλάτος δήλωσε: « Η κρίση χτυπά το νησί μας από πέρυσι. Από τον Αύγουστο του 2009 ο τομέας της οικοδομής έχει σταματήσει, ενώ χρηματοδοτήσεις δεν δίνονται πια . Το ΕΣΠΑ πρέπει άμεσα να κινηθεί, ενώ εμείς, στην τοπική κοινωνία πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να λειτουργήσει καλύτερα ο τουρισμός. Μπορεί κάποιοι να μιλούν για αυξήσεις στον τουρισμό το Μάη που μας πέρασε, όμως δεν πρέπει να βιαζόμαστε να πανηγυρίσουμε γιατί η τουριστική περίοδος τελειώνει τον Οκτώβρη και τότε θα δούμε τα πραγματικά δεδομένα του Τουρισμού στο νησί μας»
Για έργα στο Δήμο Λειβαθούς και το χρέος του, ο κ. Μιχαλάτος δήλωσε: « Γίνονται προσπάθειες να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες από την οικονομική κρίση. Ο «Θησέας» έχει αξιοποιηθεί πλήρως και κάνουμε αγώνα για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ο Βιολογικός. Δεν πρέπει να κλείσει το ΕΣΠΑ χωρίς να έχουμε Βιολογικό. Το χρέος του Δήμου έχει μειωθεί από 8,5 εκατομμύρια ευρώ σε 7,5 περίπου.
Για τις άλλες υποψηφιότητες για το Δήμο Κεφαλονιάς και την πιθανότητα συνεργασίας με κάποιον , ο κ. Μιχαλάτος σχολίασε: « Σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου. Θεωρώ πως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς πρέπει να έχει γνώσεις από την τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κανέναν, ούτε να παραιτηθώ από υποψήφιος. Αν υπάρξει δεύτερος γύρος, θα αφήσω τον κόσμο να επιλέξει ό, τι θέλει, χωρίς να επηρεάσω κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου