Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 -kefaloniaphotonews
Όσοι φθάνουν για τουρισμό τις προεκλογικές περιόδους αυτοχριζόμενοι υποψήφιοι τους έχει πληρώσει ο τόπος μας.
Είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποιος ότι ο κ. Μοσχονάς δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά που έχει ο ίδιος ως «άρτι αφιχθείς» εξ Αθηνών για να σώσει το Νησί μας από
1) Τον «Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς», συνδικαλιστικό όργανο των Ιατρών του Νομού μας και
2) Το Κ.Κ.Ε., που στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσε ερώτηση για τα θέματα υγείας του Νομού μας, στα οποία θα απαντήσει η Υπουργός.
Είναι ευνόητο όμως κύριε Μοσχονά, να μην αντιλαμβάνεστε το έργο που γίνεται σήμερα για την αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ. και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, γιατί στο Νησί μας έρχεσθε ως τουρίστας τα Σαββατοκύριακα, όσο θα είστε υποψήφιος.
Οφείλω να ομολογήσω ότι πιστώνεται στα θετικά η παραδοχή από σας των προβλημάτων που έχουν συσωρευτεί στο χώρο της Υγείας, από τη συνειδητή πολιτική καταρράκωσης του Ε.Σ.Υ. που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία τα προηγούμενα έξι χρόνια. Είναι εύκολο να καταστρέψεις κάτι. Είναι πολύ δύσκολο όμως να το ξαναστήσεις. Απαιτείται διαρκής προσπάθεια.
Όπως επίσης είναι θετικό, που ξεκαθάρισε η «Υπερκομματική» αλλά τελικά άκρως «Κομματική» υποψηφιότητά σας ως Δημάρχου Κεφαλονιάς.
Όσο για το «Πρώτα η Κεφαλονιά», που επαγγέλλεσθε και που σημαίνει γνώση, μελέτη, μεθοδικότητα και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας είμαι σίγουρος ότι πολύ περισσότερο έχουν αυτοί που εργάζονται, ζουν και θα ζουν στην Κεφαλονιά και μετά τις εκλογές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Όσοι φθάνουν για τουρισμό τις προεκλογικές περιόδους αυτοχριζόμενοι υποψήφιοι τους έχει πληρώσει ο τόπος μας.
Σπύρος Μοσχόπουλος - βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου