Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Aπάντηση του Άγγελου Μοσχονά στο
Βουλευτή Σπ. Μοσχόπουλο

Ο κ. Μοσχόπουλος με ανακοίνωση του, αναφέρεται στη δική μου ανακοίνωση για τα θέματα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και με κατηγορεί ότι: «Επέλεξα στο ξεκίνημα της Προεκλογικής Εκστρατείας τον ευαίσθητο χώρο της υγείας για να δημιουργήσω σύγχυση και πανικό».

Πράγματι επέλεξα τον ευαίσθητο χώρο της υγείας και επεσήμανα τα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις που σήμερα γίνονται στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ακριβώς γιατί πιστεύω ότι η υγεία είναι υπέρτατο αγαθό για κάθε πολίτη και οι ακροβατισμοί και οι επικίνδυνοι πειραματισμοί δεν επιτρέπονται.

Όσο για το ότι θέλω «να δημιουργήσω σύγχυση και πανικό».

Ούτε το ένα ούτε το άλλο θέλω να δημιουργήσω. Εκείνο που επιδιώκω είναι αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα ο κάθε αρμόδιος να πιεστεί και να δώσει λύσεις.

«Σύγχυση» επιδιώκετε να δημιουργήσετε εσείς, όπου αντί να απαντήσετε στα συγκεκριμένα θέματα που έθεσα, προσπαθήσατε άτεχνα να κρυφτείτε πίσω από τα όποια τεκταινόμενα φανταστικά, ή πραγματικά, του παρελθόντος.

«Πανικό» επίσης δημιουργεί η δική σας στάση που αντί να πάρετε πρωτοβουλίες για τη λύση των προβλημάτων που όλοι γνωρίζουν και είναι υπαρκτά, τα βλέπετε όλα «όμορφα και ωραία».

Δεν θα μπω στη λογική να απαντήσω στο «τεράστιο έργο σας» που κανείς δεν το βλέπει θα σας απαντήσω μόνο ότι:

-Θεωρείτε μεγάλη επιτυχία, ότι πληρώθηκαν οι εφημερίες για τους μήνες Ιανουάριο -Φεβρουάριο στις 17 Ιουνίου; Αν ναι, τότε έχουμε διαφορετική λογική για την αντιμετώπιση των εργαζομένων. Και η δική σας λογική οδήγησε το νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σήμερα μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Όσο για το ότι «κινδυνολογώ με στόχο την άγρα ψήφων».

Αυτά τα οποία έγραψα στην ανακοίνωση μου τα έθεσαν το Κ.Κ.Ε. σε τοπικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών.

Όλοι συνωμοτούμε; όλοι θέλουμε να πανικοβάλουμε τους πολίτες; όλοι το κάνουμε για να μαζέψουμε ψήφους;

Αν ναι, τότε γιατί μόνο σε μένα η απάντηση. Αν όχι, τότε το Κ.Κ.Ε., ο Ιατρικός Σύλλογος και οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν δίκιο και εγώ που είπα τα ίδια, έχω άδικο.

Xαίρομαι που με επιλέξατε για αντίπαλο. Δεν νομίζω όμως ότι θα χαρείτε και εσείς .

Και τώρα απαντήστε στα παρακάτω ερωτήματα:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς με ανακοίνωση του στις 13-5-2010 γράφει:

Α) «Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση του Νοσοκομείου να καταργεί το ελάχιστο της ασφαλούς λειτουργίας των τμημάτων του νοσοκομείου…. Διότι καθίσταται επικίνδυνη η λειτουργία του νοσοκομείου»

Β) «Το νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα εφημεριών, αφημένο στην αυτοθυσία των γιατρών και καταγγέλλει το γεγονός της επικινδυνότητας της λειτουργίας του…»

Σε αυτά που καταγγέλλει ο Ι.Σ.Κ. έχετε να πείτε κάτι;

Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα και αυτή δεν αντιμετωπίζεται ούτε με μετάθεση ευθυνών, ούτε με πολυσέλιδες ανακοινώσεις.

Σας ενημερώνω ακόμη ότι επειδή θεωρώ την υγεία, κάτι πολύ σημαντικό για τους πολίτες θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα και θα επεμβαίνω κάθε φορά που θα τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

Τελειώνοντας αναφερθήκατε στο ότι δήλωσα ότι «είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος… αποποιούμενος το κόμμα στο οποίο είμαι κεντρικό στέλεχος»

Ουδέποτε δήλωσα ανεξάρτητος ως υποψήφιος δήμαρχος. Ανήκω στην Νέα Δημοκρατία και δεν την αποποιήθηκα ποτέ. Δήλωσα όμως και δηλώνω και πάλι ότι καλώ όλους τους πολίτες, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, σε μια συμμαχία με κεντρικό άξονα έναν και μόνο ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Δήλωσα ακόμη ότι επιδιώκω να καταρτίσω έναν υπερκομματικό συνδυασμό από πρόσωπα ικανά και έντιμα, ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκουν, γιατί μόνο ένας υπερκομματικός συνδυασμός μπορεί να διασφαλίσει μια ανεξάρτητη πορεία στην αυτοδιοίκηση. Ίσως όλα αυτά να είναι δύσκολο να κατανοηθούν από εσάς γιατί σταθερά και μόνιμα βλέπατε την αυτοδιοίκηση ως εξάρτημα του κόμματος σας.

Άγγελος Μοσχονάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου