Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η Ν.Ε. ΤΟΥ “ΡΕΓΓΙΝΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ(από την εφημερίδα Ανεξάρτητος)

“ΟΧΙ” ΦΟΡΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΜΑ
“ΜΠΑΧΑΛΟ” ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Συνεδρίασε την Δευτέρα στο “Ρεγγίνα” η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν εννέα από τα δεκατρία μέλη του οργάνου, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι η κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Νομό τελεί ουσιαστικά εν διαλύσει, καθώς δεν έγινε κατορθωτό να συγκεντρωθούν τα μέλη για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Ουσιαστικά η συνεδρίαση εξελίχθηκε σε πολιτική αξιολόγηση αφού δεν έγινε ψηφοφορία.
Τώρα όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Κεφαλονιάς:
4 από τα παρευρισκόμενα μέλη εκφράστηκαν υπέρ της υποψηφιότητας Τσιλιμιδού.
1 υπέρ της υποψηφιότητας Κοτσιλίνη και
3 υπέρ της διενέργειας δημοσκόπησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις που υποστήριξαν την διενέργεια δημοσκόπησης ήταν ο Γραμματέας Δ. Σπανός, ο ιδιαίτερος του βουλευτή Σ. Μοσχόπουλου Σ. Παπαδάτος και ο Πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Α. Μπενετάτος. Η τελευταία φαίνεται να είναι και η θέση του βουλευτή Σ. Μοσχόπουλου, καθώς οι τρεις που την υποστήριξαν βρίσκονται στο στενό του περιβάλλον.

Επίσης, ένα μέλος της Ν.Ε. δεν υποστήριξε καμία άποψη.
Για τις υποψηφιότητες της Περιφέρειας, κατά την διάρκεια της συζήτησης αρνήθηκε την υποψηφιότητά του ο Νομάρχης Δ. Γεωργάτος.
Κατά την τοποθέτησή του ο Γραμματέας Δ. Σπανός δήλωσε σαφώς ότι ο τ. Δήμαρχος Αργοστολίου Γ. Φόρτες δεν επιθυμεί το χρίσμα του κόμματος, αλλά επιθυμεί σφόδρα την στήριξη των ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων για να δώσει τη μάχη των επικείμενων εκλογών, συνεπής στις μέχρι σήμερα δηλώσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου