Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ “ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ” ΤΑ “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ” ΜΕ

ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Ήρθε λοιπόν η ώρα των γνωστών “παπαγάλων”. Πάντα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η τακτική των χαμένων είναι μια τελευταία προσπάθεια μήπως και αντιστρέψουν τα σε βάρος τους αποτελέσματα θολώνοντας το τοπίο και παραπληροφορώντας τους πολίτες.
Παρότι λοιπόν οι δημοσκοπήσεις από σήμερα απαγορεύονται με βάση της εκλογική νομοθεσία διάλεξε το “καθεστωτικό” ΠΑΣΟΚ την τελευταία ημέρα να χτυπήσει με “μαϊμού” δημοσκόπηση, η οποία ποτέ δεν έγινε γιατί θα το γνωρίζαμε.
Διαρρέουν λοιπόν φήμες ότι δήθεν το κόμμα της κυβέρνησης του μνημονίου έχει μέτρηση που βγάζει μπροστά στην Περιφέρεια τον συνδυασμό του Δ. Γεωργάτου και για τον Δήμο του Μάρκου Κοτσιλίνη.
Είναι πραγματικά για “γέλια” να υπάρχουν πολιτικοί το 2010 που να πιστεύουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις που θυμίζουν “μεσοπόλεμο” θα επιβιώσουν και θα ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου για άλλη μια φορά, την ώρα που:
1.Όποια δημοσκόπηση γίνεται στο νησί μας γίνεται αμέσως αντιληπτή διότι είμαστε μικρή και κλειστή κοινωνία.
2. Αν είχε γίνει, γιατί δεν την έβγαζαν στον “αέρα” μέρες τώρα και περίμεναν την ώρα που ο νόμος τις απαγορεύει;
3. Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα επίσημα έγγραφα της όποιας εταιρείας την διεξήγαγε αλλά διαρρέουν τις “φήμες” για την διοχέτευσή της;
4. Πως μια δημοσκόπηση με “φήμες” μπορεί να ανατρέψει όλες όσες έχουν μέχρι σήμερα διενεργηθεί καταγράφοντας ιστορικά χαμηλά για τους συνδυασμούς που εκπροσωπούν την κυβέρνηση του μνημονίου;
5. Μήπως όλες αυτές οι αθλιότητες στο τέλος αποβούν σε βάρος τους διότι ο κόσμος και οι πολίτες έχουν κουραστεί με τις αηδίες που επιλέγει το τοπικό ΠΑΣΟΚ ως μέσο προπαγάνδας;
6. Τέλος ποιος τρώει πια κουτόχορτο στην Κεφαλονιά; Βοά ο τόπος ειδικά για τη μάχη του Δήμου ότι ο Μάρκος Κοτσιλίνης θα γράψει στην κάλπη ένα πρωτόγνωρο χαμηλό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται στους πολίτες, φαίνεται στους υποψηφίους, το παραδέχονται πια οι ίδιοι.

Έχει λοιπόν την ικανότητα μια μαϊμού φήμη να ανατρέψει μια σκληρή για αυτούς πραγματικότητα.
Θεωρούμε ότι αυτός που ξέρει να χάνει με αξιοπρέπεια είναι ένας από τους μικρούς νικητές.
Ας μείνουν λοιπόν έτσι, ας αφήσουν αυτή την εικόνα σε όλους εμάς οι συνδυασμοί της κυβέρνησης του μνημονίου.
Μαύρες πρακτικές δεν έχουν ούτε χώρο, ούτε θέση, στο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου