Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ-ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
“ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”
ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΚΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας της Κεφαλονιάς με Δελτίο Τύπου είχαμε συναντηθεί με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” συμπολίτη μας Μάρκο Κοτσιλίνη και είχαμε διαπιστώσει ταυτότητα απόψεων και θέσεων σε πολλά σημεία που αφορούν στις ανάγκες της Κεφαλονιάς. Σε νέες συναντήσεις που είχαμε με τον Μάρκο Κοτσιλίνη συζητήσαμε διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο της Κεφαλονιάς και συμφωνήσαμε καθολικά τόσο στον τρόπο διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας του νέου ενιαίου Δήμου, όσο και στους γενικούς και ειδικούς στόχους και προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής. Συμφωνήσαμε ότι,
Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τις στρεβλώσεις του παρελθόντος και να κοιτάξουμε μπροστά, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για την Κεφαλονιά και το Λαό της για να μην υπάρξουν άλλες χαμένες ευκαιρίες.
Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται έναν στρατηγικό σχεδιασμό που να συμφιλιώνει την καθημερινή ζωή και τις αξίες των συμπολιτών μας με την ανάπτυξη και την αναγέννηση των πόλεων και των χωριών μας. Αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός θα περιλαμβάνει δύο κύριους άξονες: Πρώτον την καθημερινότητα των πολιτών, ντόπιων, επισκεπτών και μεταναστών, και δεύτερον μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και κυρίως στην ιστορία μας και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τον μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο της Κεφαλονιάς από τις υπάρχουσες αυθαιρεσίες ή από αυτές που τείνουν να δημιουργηθούν. Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε μια Κεφαλονιά ελκυστική και ανταγωνιστική που να σέβεται όμως τις παραδόσεις και την ιστορία μας και να υπηρετεί τους πολίτες, ντόπιους, επισκέπτες και μετανάστες.
Στόχος μας είναι να αναπτυχθεί η Κεφαλονιά σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Επιδίωξή μας είναι να θέσουμε το Δήμο στην υπηρεσία του Πολίτη, να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες. Χρέος μας θα είναι να εξοπλίσουμε με δυνατότητες και προοπτικές και κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα του νέους συμπολίτες μας, γιατί σ’ αυτούς, κυρίως, ανήκει το μέλλον και η Κεφαλονιά.
Όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και να οδηγήσουμε τον Τόπο μας μπροστά.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την ενιαία παράταξή μας “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” και να ενθαρρύνουν εκείνους που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Θα πρέπει να αναδειχθούν οι άξιοι και οι ικανοί, αυτοί που έχουν θέληση, τόλμη και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον Τόπο μας.
Η Κεφαλονιά μας το αξίζει , οι Κεφαλλονίτες το θέλουν και το μπορούν.
Σημείωση:
Σύντομα θα συγκληθεί η ολομέλεια των πυρήνων δουλειάς της παράταξής μας “ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” με θέμα τη συγχώνευσή της (ή μη) στην ενιαία πλέον παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για να ενημερωθούν οι εκατοντάδες φίλοι μας που μας ρωτούν σχετικά.
Γαβριήλ Μανωλάτος
30-09-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου