Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΛΟΥΔΗ-ΦΟΡΤΕ

ΕΧΟΥΝ “ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ “ΡΕΓΓΙΝΑ”
ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Εικόνα διάλυσης εμφανίζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της κακής μέχρι τώρα πορείας των δυο ψηφοδελτίων για το Δήμο και την Περιφέρεια.
Ο συνδυασμός του Αλ. Παρίση εξακολουθεί να έχει το μεγάλο προβάδισμα στα προγνωστικά, καθώς τα 120 ονόματα που ανακοίνωσε ο Μ. Κοτσιλίνης δεν φαίνεται να έχουν κατορθώσει να αλλάξουν το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, καθώς δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο σκληρά κομματικό χωρίς καμία διείσδυση σε άλλους πολιτικούς και κομματικούς χώρους.
Την ίδια ώρα “βουλιάζει” και το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια, καθώς οι αντιδράσεις σε όλους τους Νομούς είναι πλέον πολύ μεγάλες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στην Κέρκυρα το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, την ίδια ώρα που το ψηφοδέλτιο Καλούδη-Φόρτε φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος. Στην Κεφαλονιά η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ανακοίνωση αντιπεριφερειάρχη έχει εντείνει τις τελευταίες ημέρες τη φημολογία ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηλ. Μπεριάτος προσπαθεί με “νύχια και με δόντια” να αποφύγει να ορίσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Κεφαλονιά το νομάρχη Δ. Γεωργάτο.
Παράλληλα, αρχίζει να παρατηρείται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μια προσπάθεια να διατηρηθούν “σε απόσταση” τα δυο ψηφοδέλτια για το Δήμο Κεφαλονιάς και την Περιφέρεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στον Μ. Κοτσιλίνη μία σειρά κοινών εμφανίσεων με το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας, πλην όμως αυτός φέρεται να αρνήθηκε.
Την ίδια ώρα ο εκνευρισμός για όλα τα παραπάνω φαίνεται να οδηγεί σε αντεγκλήσεις και φραστικές αντιπαραθέσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών του Κινήματος στο Νομό, οξύνοντας ακόμη περισσότερο το άσχημο κλίμα.
Σε αντίθεση με τα παραπάνω με μεθοδικές κινήσεις ο τέως δήμαρχος Αργοστολίου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Γ. Καλούδη στην Κεφαλονιά, συγκροτεί το ψηφοδέλτιό του στο Νομό μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ορισμένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα το στελεχώσουν είναι αυτό του αντιδημάρχου Παλικής Σπ. Παγώνη, της προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων του Νομού μας Αφ. Κατσιβέλη, του προέδρου της ΔΕΥΑ Αργοστολίου Δ. Γασπαρινάτου, του τέως δ.σ. Ν. Κορσιάνου, ενώ υπάρχουν και δυο-τρία ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση όταν θα ανακοινωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου