Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
“ΚΛΕΙΔΩΣΕ”
Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ Σ. ΚΟΥΡΗ
ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι καλές ειδήσεις στο στρατόπεδο της κεντροδεξιάς παράταξης στην Κεφαλονιά.
Μετά την εξέλιξη στο θέμα των υποψηφιοτήτων του Δήμου Κεφαλονιάς, όπου η αποχώρηση Μοσχονά και το χρίσμα που πήρε ο τέως βουλευτής Αλ. Παρίσης, δημιούργησαν κλίμα και συνθήκες νίκης στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, ήρθε η είδηση της οριστικής συμμετοχής του τέως αντινομάρχη Σ. Κουρή στο ψηφοδέλτιο της αιρετής Περιφέρειας για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Είναι η πρώτη φορά από το 1994 που η κεντροδεξιά παράταξη στο Νομό μας θα κατέλθει ενωμένη, ισχυρή και συγκροτημένη, απέναντι σ' ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει τόσο εσωκομματικά προβλήματα, όσο και προβλήματα γενικότερης διακυβέρνησης.
Θυμίζουμε ότι το 1994 στις νομαρχιακές εκλογές υπήρχαν δυο ψηφοδέλτια από το χώρο της κεντροδεξιάς, αυτό του Μ. Μεταξά και αυτό του Γ. Κατσούνη.
Οι ίδιοι ήταν “μονομάχοι” και το 1998, ενώ το 2002 είχαμε πάλι διάσπαση των δυνάμεων με δυο ψηφοδέλτια, αυτό του Δ. Λευκαδίτη και αυτό του Θ. Γαλιατσάτου, ενώ το 2006 συγκρούστηκαν δημιουργώντας σχίσμα ο Αλ. Παρίσης και ο Δ. Λευκαδίτης.
Αυτή τη φορά όμως, όπως δείχνουν τα γεγονότα, η κεντροδεξιά παράταξη σε Δήμο Κεφαλονιάς και Περιφέρεια θα κατέλθει με ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συναντηθούν και θα συμμετέχουν τα στελέχη από όλες τις τάσεις που συγκροτούν το λεγόμενο “αντιΠΑΣΟΚ μέτωπο”, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες επικράτησης να είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου