Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010


ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» ΤΟΥ Α. ΠΑΡΙΣΗ

Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η κατάρτιση του προγράμματος που θα παρουσιάσει στον κόσμο της Κεφαλονιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρή Κεφαλονιά».
Η κατάρτιση γίνεται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς παράγοντες και από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Καθηγητή Ευάγγελου Ματσούκη, συνεργάτη του κ. Παρίση:
-Το πρόγραμμα καλύπτει κάθε γωνιά της Κεφαλονιάς και έχει αποσαφηνισμένο αναπτυξιακό χαρακτήρα
-Περιλαμβάνει σαφείς, διακριτούς και υλοποιήσιμους στόχους που αφορούν σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας (τριτογενής, δευτερογενής και πρωτογενής).
-Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον Τουρισμό, στις Επενδύσεις, στις Μεταφορές, στην Υγεία και την Παιδεία.

Προτεραιότητα, όπως είναι φυσικό, δίνεται στο έργο της ανασυγκρότησης του νέου Δήμου και της αντιμετώπισης των πλείστων εκκρεμοτήτων που θα μετατεθούν από τους παλαιούς Δήμους στον Καλλικρατικό ενιαίο Δήμο του νησιού.
Σύμφωνα με την ίδια πάντα πηγή, ο κ. Παρίσης, μετά την εκλογή του, σκοπεύει να διαθέσει σημαντικό μέρος του χρόνου του στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλονιάς σε άγνωστες μέχρι σήμερα αγορές όπως είναι η Γερμανική, η Γαλλική και η Ρωσική.
Παράλληλα θα μεριμνήσει με όλες του τις δυνάμεις, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στο νησί. Ο στόχος αυτός κρίνεται περισσότερο επιτακτικός για τον τόπο, όσο ποτέ άλλοτε, καθώς οι Κεφαλλονίτες και οι Κεφαλλονίτισσες, όπως όλος ο ελληνικός λαός, βιώνουν καθημερινά καθεστώς αβεβαιότητας και ανασφάλειας με όλες τις επαχθείς επιπτώσεις της στείρας και ασφυκτικής οικονομικής πολιτικής της κεντρικής εξουσίας.
Τέλος, τονίζεται ότι από την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ.Παρίσης θα απευθύνει κάλεσμα ενότητας προς όλες τις δυνάμεις του τόπου, πέρα από κομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο όλοι μαζί ενωμένοι προχωρήσουμε με σιγουριά στο δρόμο της ανάπτυξης και της καλύτερης ποιότητας ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου