Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΡΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Σχετικά με την από 12/8/2010 καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και για την αποκατάσταση της αλήθειας ανακοινώνονται τα εξής:

Περί ώρα 07:00 πρωινή της 10/8/2010 επισκέφθηκε τον εργασιακό χώρο του Δήμου Πυλαρέων (θέση Ξεροπόταμος) κλιμάκιο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση ζητώντας από τον παρόντα Αντιδήμαρχο να μιλήσουν στους εργαζόμενους.

Ο κ. Αντιδήμαρχος τους προέτρεψε να γίνει αυτό κάποια άλλη ώρα, διότι η ζέστη της εποχής και ο φόρτος των ημερών δυσκολεύουν τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. Από τον χώρο αυτό αναχώρησε αμέσως ένα βυτιοφόρο διότι γίνεται μετάγγιση νερού μεταξύ των δημοτικών δεξαμενών λόγω μεγάλης κατανάλωσης.

Τελικά οι υποψήφιοι σύμβουλοι συζήτησαν με εργαζόμενους του Δήμου.

Οι αναφερόμενες φράσεις, εάν ελέχθησαν από τον κ. Αντιδήμαρχο, προφανώς και δεν μας εκφράζουν, καθώς αντιβαίνουν στην δεοντολογία και πρακτική με την οποία υπηρετούμε τους πολίτες και συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους.

Από εκεί και ύστερα οι γενικεύσεις, οι χαρακτηρισμοί, οι υπαινιγμοί και οι αφορισμοί που αναφέρονται στην ανακοίνωση εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και τους αντιπαρέρχομαι. Ευτυχώς η Δημοκρατία μας επιτρέπει σε όλους να εκφράζονται ελεύθερα και στον λαό μας να μας κρίνει όλους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει όλο τον χρόνο και την άνεση να συνομιλεί με όποιον αυτή επιθυμεί.

Ο Δήμαρχος Πυλαρέων

ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου