Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010


ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟ “ΡΕΓΓΙΝΑ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ
Ο ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗΣ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Αμηχανία επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και στο “Ρεγγίνα”, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του προεκλογικού αγώνα για το Δήμο Κεφαλονιάς.
Η αποχώρηση Μοσχονά, από το “παζλ” των υποψηφίων, αλλά και το χρίσμα που πήρε ο Αλ. Παρίσης από τον Αντ. Σαμαρά, αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης και δημιουργούν κλίμα υπέρ της υποψηφιότητας του τέως βουλευτή.
Στο “Ρεγγίνα” ανέμεναν ότι η υποψηφιότητα Μοσχονά θα μπορούσε να διασπάσει το αντιΠΑΣΟΚ μέτωπο πλέον όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτό θα κατέλθει ενωμένο, ομοιογενές και ισχυρότατο με επικεφαλής τον Αλ. Παρίση.
Ταυτόχρονα, η καθυστέρηση της απόδοσης του χρίσματος από την πλευρά της Ιπποκράτους οξύνει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα του δημάρχου Αργοστολίου Γ. Τσιλιμιδού και του δημάρχου Πυλαρέων Μ. Κοτσιλίνη.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο πρώτος επιχειρεί με τις δημόσιες συνεντεύξεις του να διατηρηθεί στο πολιτικό προσκήνιο, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του άλλου στρατοπέδου.
Στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας έλεγε σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Γ. Τσιλιμιδού σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι “το έργο της Γέφυρας έχει κλειδώσει”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το μόνο που μέχρι τώρα έχει κλειδώσει είναι η κατάρρευση της Γέφυρας”.
Τέλος, μέσα σε ένα κλίμα απόλυτα θετικό γι' αυτόν, ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλ. Παρίσης, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου