Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ
ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ “ΕΝ ΛΕΥΚΩ” ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3 ΤΕΤ Α ΤΕΤ
ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΡΙΣΗ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε το πρόσφατο διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντ. Σαμαράς, ο οποίος παρέμεινε για περίπου 7 ημέρες προκειμένου να ξεκουραστεί ενόψει του δύσκολου Φθινοπώρου που έρχεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Α” στο διάστημα αυτό ο πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο “White Rocks” είχε 3 τετ α τετ με τον υποψήφιο δήμαρχο για το Δήμο Κεφαλονίας, Αλ. Παρίση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις συναντήσεις αυτές οι δυο άνδρες ανέλυσαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξουσιοδότησε “εν λευκώ” τον Αλ. Παρίση να χειριστεί την προεκλογική εκστρατεία μέχρι τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Αντ. Σαμαράς φέρεται να είπε στον Αλ. Παρίση ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να οδηγήσει την κεντροδεξιά παράταξη σε νίκη στην Κεφαλονιά.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξάλλου, σε άλλες τυχαίες ή προγραμματισμένες συναντήσεις του με άλλα στελέχη της τοπικής Ν.Δ., τους ζήτησε να συστρατευθούν πίσω από τον υποψήφιο δήμαρχο Κεφαλονιάς, προκειμένου το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου να είναι νικηφόρο για την κεντροδεξιά παράταξη.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που τρέφει ο Αντ. Σαμαράς για το πρόσωπο του Αλ. Παρίση, και διαλύουν όλες τις φήμες που ήθελαν τον Αλ. Παρίση να μην απολαμβάνει της εκτίμησης του Αντ. Σαμαρά.
Αντίθετα, το ότι ο Αλ. Παρίσης ανακοινώθηκε στο πρώτο πακέτο των υποψηφίων δημάρχων που πήραν το χρίσμα της Ν.Δ., δείχνει ακριβώς το ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. και η Ρηγίλλης εκτιμούν ότι μόνο ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον τέως βουλευτή Κεφαλονιάς μπορεί να οδηγήσει την κεντροδεξιά παράταξη στο τιμόνι του Δήμου Κεφαλονιάς, μετά από το 1994.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου