Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010


ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΙΣΗ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο Παρίση που θα αποτελέσει έκπληξη η σύνθεσή του, καθώς συμπεριλαμβάνει Κεφαλονίτες απ’όλους τους πολιτικούς χώρους.
Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις του Αλ. Παρίση καταλήγουν σε ένα σοβαρό, έμπειρο και ταυτόχρονα φρέσκο και δυναμικό ψηφοδέλτιο.
Ο Αλ. Παρίσης επιθυμεί να “παντρέψει” το ήθος, την εμπειρία και τις γνώσεις όλων των αυτοδιοικητικών στελεχών των Δήμων και της Νομαρχίας της τελευταίας 15ετίας, με την φρεσκάδα, την όρεξη, την ορμή και τις νέες ιδέες ανθρώπων νέων που θα αποτελέσουν το μέλλον της Κεφαλονιάς.
Είναι πολιτικό “στοίχημα” για τον Παρίση η ανάδειξη νέων στελεχών που θα πλαισιώσουν τους εμπειρότερους, αλλά θα έχουν τον πολιτικό χώρο να αναδείξουν την δυναμική της νέας γενιάς και να βοηθήσουν το νησί μας.
Νέοι επιστήμονες που έχουν αποφασίσει να πάρουν στα χέρια τους την επόμενη μέρα πλαισιώνουν ήδη το συνδυασμό και καταθέτουν τις προτάσεις τους για ένα εκλογικό πρόγραμμα αξιόπιστο, εφικτό, οραματικό, δυναμικό, ένα πρόγραμμα που θα δημιουργεί την “Ισχυρή Κεφαλονιά”.
Στην προσπάθεια αυτή ο Αλ. Παρίσης έχει ανοίξει τις πόρτες του σε συμπολίτες μας απ’όλους τους κομματικούς χώρους.
Η πορεία του ως βουλευτή που ήταν, η χωρίς καμία κομματική διάκριση αρωγή σε όλους τους συμπατριώτες μας, αποτελεί το εχέγγυο ότι ο Αλ. Παρίσης “σπάει” τις κομματικές γραμμές και τα κομματικά συμφέροντα και ανοίγει νέους δρόμους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Υπό το πνεύμα αυτό, ήδη 5 στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη γραμμή του ψηφοδελτίου της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” και η ανακοίνωσή τους θα προκαλέσει πάταγο, αφού είναι στελέχη με συνεπή κομματική διαδρομή, ήθος και εντιμότητα.

1 σχόλιο: