Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Ο ΑΓΓ. ΜΟΣΧΟΝΑΣ
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗΣ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές για το Δήμο Κεφαλονιάς είχαμε σήμερα. Με ανακοίνωσή του ο τέως αντιδήμαρχος Αθηναίων Αγγ. Μοσχονάς, απέσυρε την υποψηφιότητά του για λόγους υγείας όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Αλ. Παρίσης μένει μόνος του στην κούρσα προς τον Δήμο Κεφαλονιάς, ενώ πλέον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το λεγόμενο “αντιΠΑΣΟΚ μέτωπο” θα κατεβάσει ένα μεγάλο, ενιαίο και ισχυρό ψηφοδέλτιο και πλέον οι πιθανότητες ο Αλ. Παρίσης να είναι ο πρώτος δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Κεφαλονιάς είναι πολύ μεγάλες την ώρα που στο τοπικό ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται αμείωτη η παρασκηνιακή εσωκομματική σύγκρουση ανάμεσα στα στελέχη που υποστηρίζουν τον Μ. Κοτσιλίνη και τον Γ. Τσιλιμιδό, καθώς η Ιπποκράτους φαίνεται ότι θα καθυστερήσει για ένα τουλάχιστον μήνα ακόμη την ανακοίνωση του χρίσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή το πρωί ο Αλ. Παρίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε για τουλάχιστον μιάμιση ώρα στο ξενοδοχείο “White Rocks” με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος παραθερίζει στο νησί μας.
Αντικείμενο της συζήτησης φυσικά αποτέλεσαν οι προσεχείς εκλογές για τον Δήμο Αργοστολίου και τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνική δημοσκόπηση διενεργείται από την εταιρεία GPO για το Νομό μας αναφορικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σ' αυτή υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα:
-Αν είστε ευχαριστημένος από το έργο της Δημοτικής Αρχής.
-Ποια είναι τα τρία κυριότερα προβλήματα του Δήμου.
-Ποιον προτιμάτε για υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Μ. Κοτσιλίνη και Γ. Τσιλιμιδό.
-Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Κεφαλονιάς ανάμεσα στους Ν. Γκισγκίνη, Μ. Κοτσιλίνη, Γ. Τσιλιμιδό, Αλ. Παρίση, Θ. Μιχαλάτο, Αγγ. Μοσχονά (προφανώς η εταιρεία δεν πρόλαβε την επιστολή παραίτησης του τέως αντιδημάρχου Αθηναίων).
-Πιθανά υποψήφια δίδυμα δεύτερου γύρου (όλοι οι συνδυασμοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου