Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Γ.ΑΡΣΕΝΗΣ:ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ
ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
του Σάκη Βούτου

Δείπνο εργασίας παρέθεσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, κ. Ναπολέων Μαραβέγιας, σε Καθηγητές Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που κατάγονται από την Κεφαλονιά ή αισθάνονται Κεφαλλονίτες, με στόχο τη γνωριμία και τη συνεργασία με τα εγκατεστημένα στην Κεφαλονιά Τμήματα του Ιδρύματος, στο Ξενοδοχείο ΜΕDITERRANEE.
Αυτό έγραφε η Πρόσκληση που από ότι εξακριβώσαμε ήταν καθαρά κομματική και καθόλου διευρυμένη προς όλους τους φορείς του τόπου μας που ανήκουν και σε αλλά κόμματα.
Μόνο το ΠΑΣΟΚ αγαπά κ Πρόεδρε τα ΤΕΙ;
Μήπως και γιαυτο εκνευρίστηκε ο κ.Αρσένης και τα είπε “έξω από τα δόντια” ;
Η Παιδεία δεν έχει κόμματα αλλά ενδιαφέρον και προσφορά
Στο δείπνο παραβρέθηκαν η Υπουργός Οικονομικών κ. Λούκα Κατσέλη και ο τ.Υπουργός κ. Γεράσιμος Αρσένης, όπως επίσης και ο τ.Υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου. Επίσης εκεί ήταν ο Βουλευτής κ. Σ. Μοσχόπουλος, ο Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ-ΚΙ και Δήμαρχος Πυλάρου κ. Μ. Κοτσιλίνης, η Δήμαρχος Παλικής κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου, και αρκετοί επιστήμονες και καθηγητές. Ακούστηκαν πολλά εγκώμια για τους τέως και τους νυν, τα προβλήματα όμως κανείς δεν τα ανέφερε παρά μόνο ο πρώην Υπουργός και ιδρυτής του ΤΕΙ στην Κεφαλονια και τα Ιόνια νησιά, συμπατριώτης μας κ Γεράσιμος Αρσένης.
Και τα είπε τόσο σκληρά που κάποιοι έπρεπε να κοκκινίσουν και να μην καμαρώνουν για την 20άχρονη αδιαφορία.
Δεν έχουν άδικο οι φοιτητές για αυτά που αναφέρουν,όπως και οι γονείς των παιδιών που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και μάλιστα σε εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, και εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι να ακούμε εγκώμια λες και έκαναν μέχρι σήμερα κάτι.
Και δεν τα γράφω ούτε τα λέω εγώ , αλλά ο ίδιος ο ιδρυτής και υπουργός παιδείας κ Αρσένης Γεράσιμος.
Ρεπορτάζ
Βουτος Σάκης
Δημοσιογράφος ΕΡΤ

1 σχόλιο:

  1. Ααααααααχ... όσαι ...παρτυ και να κάνουνε αποτέλεσμα δε βγάζουν......... Τυχαίο? δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή