Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ:“Στόχος μας τώραη εμπιστοσύνη του πολίτη!”

Γράφει η Έρη Λοίζου

Που θα την κερδίσουμε μέσα από τα έργα και τις πράξεις μας !
Δήλωσε ο αντιπεριφεριάρχης Σωτήρης Κουρής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ στην οποία παρευρέθηκε αφού πρώτα συντόνισε τη δράση του στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση σύμφωνα με οδηγίες που δόθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, μετά τις κατευθυντήριες οδηγίες που δόθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, στο ειδικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνεχίζει τις ενημερωτικές συνεργασίες, με στελέχη και υπαλλήλους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, για την σωστή μετάβαση τόσο των αρμοδιοτήτων όσο και των εταιρειών και ιδρυμάτων αυτής, στην ΝΕΑ ΔΟΜΗ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Την Τετάρτη παραβρέθηκε στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, που είχε σαν θέμα την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Σε σύντομη παρέμβαση του, ευχαρίστησε το προεδρείο και τα μέλη της ΝΟΔΕ, για την συμβολή τους στην εκλογική επιτυχία των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Τόνισε ότι η νίκη ανήκει στους απλούς πολίτες των νησιών μας, τους οποίους πρέπει να υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη, υλοποιώντας όλες τις προγραμματικές δηλώσεις μας.
Παρατήρησε ότι χρέος των κομματικών οργάνων της παράταξης είναι να λειτουργούν σύμφωνα με τον κανονισμό τους, να ελέγχουν και να υποβάλουν προτάσεις, που θα έχουν σαν στόχο την στήριξη του έργου των νέων Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών και την σωστή λειτουργία τους .Τέλος τόνισε «ότι η περίοδος που διανύουμε για τα τρεισήμισι επόμενα χρόνια είναι περίοδος σκληρής δουλειάς και υπηρεσιών προς τους πολίτες. Είναι η περίοδος που θα αποδείξουμε ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης των πολιτών με τις πράξεις μας και τα έργα μας. Η πραγματική νίκη μας θα είναι στο τέλος της θητείας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου