Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Σ. ΚΟΥΡΗΣ:

ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ


ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ


Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Εμμένει στην αρχική του θέση για τις 4 δημοπρασίες που έχουν δημιουργήσει σάλο τις τελευταίες ημέρες, ο αντιπεριφερειάρχης Σ. Κουρής, παρά το πρόσφατο δελτίο Τύπου του νομάρχη, αλλά και την ανακοίνωση του Ν. Σολωμού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Σ. Κουρή, μας παρέπεμψε σε πρόσφατο δελτίο Τύπου, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να απαντήσει στο νομάρχη, ενώ δήλωσε ότι όλες οι αποφάσεις θα επανεξεταστούν και θα αξιολογηθούν, καθώς αυτός θα είναι στην Αρχή από την 1η Ιανουαρίου 2011, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που παίρνει η απερχόμενη Νομαρχία τις τελευταίες ώρες της.

Να θυμίσουμε ότι το πρόσφατο δελτίο Τύπου του αντιπεριφερειάρχη Σ. Κουρή, ανέφερε τα εξής:
ΠΡΟΣ:
Νομάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ. Διονύση Γεωργάτο
ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε Νομού

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψις στο γραφείο σας με τον Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπύρου, εκτός των άλλων, συζητήσαμε από δεοντολογικής σκοπιάς, την ομαλή μετάβαση και παράδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Επειδή διαβλέπω κινήσεις σας που περιέχουν πολιτικές σκοπιμότητες, όπως προσλήψεις και τοποθετήσεις εκτάκτων υπαλλήλων, προκηρύξεις διαγωνισμών, αναθέσεις έργων και μελετών κ.αλ, σας παρακαλώ, να μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια που δεσμεύει τη νέα Περιφερειακή Αρχή.
Δηλώνω δε προς τους πολίτες των νησιών μας, ότι όλες οι ενέργειες που περιέχουν πολιτικές σκοπιμότητες, μετά την ανάληψη καθηκόντων, την 1η Ιανουαρίου 2011, θα επανεξεταστούν και αξιολογηθούν.
Μ’ εκτίμηση
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου